Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste li vi srbi uopce svjesni svog primitivizma ili vam to godi
\"Udri za krst, za obraz junački, ko gođ paše svijetlo oružje, ko gođ čuje srce u prsima! Hulitelje imena Hristova da krstimo vodom ali krvlju! Trijebimo gubu iz torine! Nek propoje pjesna od užasa, oltar pravi na kamen krvavi!\" (Vladika Danilo)
Islam koji je doso u krscansku bosnu sa vatrom i macem mora isto tako i da ode sa ovih prostora. A dzamije koje se grade trebalo bi zabraniti jer one su samo spomenici i opomena brutalne turske okupacije!
Ja,i onda se pitaš,što bi svi drugačiji od tebe,gledali da te maknu,da te nema??? Pa zato što nisi vrijedan da dišeš na ovom planetu,smeće jedno.
super, imacemo gdje KRMAD drzat
Šta su fašistoidnim bradatim spodobama krive džamije? Zemlja im kosti poizbacivala!
ja kao predsjednik RS dao sam pomoc za izgradnju dzamije i licno bicu na otvoru a zelio bi da bude sto vise srba isomisljenika vrijeme je da se vratimo pravoj vjeri
TAKO TREBA SVE JE TO SRPSKO MI PRAVIMO NJIMA DZAMIJE NAMA JE JOS MNOGO POTREBNO DA VRATIMO SRBE NA PRAVI PUT A ZA POCETAK TREBA DZAMIJE PRAVITI U SVAKOJ ULICI
BANJALUKA JE SRPSKA!...I DZAMIJE SU SRPSKE! SVE JE TO SRPSKO!
Čija će biti Banja Luka? Onoga mi Boga,onoga čija i jeste!