Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIMO VAS!! CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA JE UZ VAS!! SRBI (SLUGE) SMRDE, DOKAZANO!!!! :-)
Jeb..em staru AKADEMIKU u pakash redovno !
SDA je prodao srebrenicu za Ilidzu, Vogoscu i Grbavicu, razmijenio stanovnistvo, pa sad profitira od genocida..fuj...sviju ste nas upropastili,zbog vas smo mi muslimani glasali za Karadzica umjesto za Bogicevica, srpske sluge i razbojnici....
M SMO LOPOVI i izdajnici takodjer
ALIJA SAD DZAVA AGRESORSKA
MI SRBI LAŽEMO!
ili AGRESORSKA SYEBA DRZAVU ALIJA baly ti tamo timari iftari kako to nazivate vise
Bolest četničadije na portalu stvarno poprima zabrinjavajuće razmjere. Ljudi liječite se, dok još ima vremena (za neke i nema)!
ASDA je ovo ALIJA SAD nam DRZAVA ANATOLIJA ----------------------------------------------------------------------------------- OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TURCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AUSTRIJSKI KONJUSARI ###################################################### NIKO NE ZNA STA SU MUKE TESKE DOK NE PRODJE ALBANIJU PJESKE
U koaliciju sa nama i sa HDZ-om kao i obicno.. BiH ne treba IZBORE... BiH treba REVOLUCIJU.. KO IZASAOA NA IZBORE POSLEDNJI MU BILI- KU.NE STO HILJADA G.R.O.B.O.V.A KOJE NAPUNISE NEVINI DA BI SE SEOSKA B.A.G.R.A.OBOGATILA..
hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaha baaliye i aktivnost hahahahahahahahahahahahahahahahahaha