Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puce stijena i potece voda, ajvatovica nasa je sloboda.
Ajvatovac je najveca novotarija u islamu, to je grijeh raditi, neka mi neko nade gdje se spominje ajvatovac u Kur'anu ili sunetu poslanika ili ashaba. opet bosnjaci kolektivno ispadaju glupi, sramota nema nista dobrog u tome.
Ne lupetaj bgt, pa jel znas sta je to ?
ne znam reci mi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...da je danas kakvog ajvaz dede da nas od gluposti rastavi...
Hahahaha nema nama te srece xD Pa gdje si commie munjo :D
...eo, gledam koga da opalim gromom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jer kako bolan nema Bosne ? Kako bolan nema Bosne a Neretva huči, Kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, Kako bolan nema Bosne a Sana ide. Ti misliš da ona ne ide, al' sagni se hajvanu, pogledaj, ide. Ide Sana, Ide Sava, Ide Drina, Ide Ukrina, Ide Vrbas, Ide Bosna, Ide Lašva, Ide Željeznica, Svi oni i one idu. A ti, đe ćeš? Nemaš kud! Ide bolan Ugar u njega utiče Lonska Tu riba ima, tu si ti treb'o ribe fatat a ne moju kuću rušit', Ti si treb'o otić' na onu Unu i zasjesti sa komšijama i zapjevati "Ah meraka u večeri rane" A ne se fatat granata i djecu po gradovima ubijat', sram te bilo. Da imas imalo duše k'o sto nemaš ti bi znao da dok god te rijeke teku Bosne ima. A tebe, tebe nema ni u onoj šubi na mom plafonu đe se đahad hajvani zavlače, Jer u moju šubu i kad se hajvani zavlače postaju domaće životinje, a ti Ni to ne moreš, znaš...
Jesu li pripremili turske zastave ?
Sta ti mislis ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)