Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje bi nam bilo da ste im donirali jedno 20 godina robije koliko su nas olešili zadnjih 25 godina kadrovi SDA.
Tačno tako kinderbueno12, SDA-ovci su nam samo nanijeli štete, za vrijeme svoje vladavine su samo uništavali i državu i narod, za sve loše što se dešava u državi su oni zaslužni, siromaštvo, nezaposlenost, opće nezadovoljstvo, koje vlada među ljudima.
pa majku vam ebem glupu, imali ste svoje ministre sa sda. ako je sda pljačkala, onda samo zajedno sa sbb-om i sdp-om.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amerikanci su uvijek bili uz nas i najvise su sredstava donirali za ovu drzavu i na tome im treba biti zahvalan no medjutim plasim se da te pare ne odu u pogresne ruke tipa za finansiranje SDA jer gdje su pare eto i njih i smatram da bi vise nam pomogli kada bi pojedince iz SDA natjerali da rade posao za koji su ekstremno dobro placeni.
Ova transparentnost sigurno nece ici u prilog SDA jer oni ne vole nista sto je javno i transparentno... ali preduslov za borbu protiv korupcije je poslati SDA na politicko smetljiste!!!
daj bože da od toga bude kakvoga hajra, ovi bookirovci će sve prevrnuti samo da lape lovu.
Eeee, da su nama ove pare a da su drugi na vlasti a ne SDA koja je samo krala od naroda i države punih 25-26 godina, pa možda bi i uspjeli izvući ovu državu iz ove provalije..
700 000 KM? Pa sta radi taj sistem. Opet neko digo lovu nizasta.
Imaš li 100 maraka u zajam vraćam prvog otišli mi amontizeri sve četiri na kolima to hlupa odozdo ko granate.
SDA kancelarijski misevi valjda su do sad naucili bar u exelu da rade,vjerujem da ce u narednih 20 godina nauciti i u tom vasem IT. Taman ce u tome i vrijeme za penzije. Bravo i za vas i za njih.
@marina7 odakle si ?
Ma šta će njima exel , bitno je da su puni đepovi
Nama je prijeko neophodan jedan ovakav alat, al nam je jos potrebnije da se vrši nadzor i kontrola nad ovim alatom, a da ne bi bilo jos vise lopovijanja od strane korumpirane sda koja ulaze u sve nivoe vlasti, da novac ne bi nestajao kako je nestajao u prethodnih skoro 30 godina...
Novac jeste potreban ali ako će ponovo doći istim ljudima u ruke, pa ne treba nam,,, samo oni pune svoje đepove a država ostaje u govnima kao što je bila i svih ovih godina...
Može e-budžet, a ne može e-glasanje?????? Poruka, narod je nebitan bitne su pare....Gospođo Kormak, kako je moguše da ne štitite demokraciju kada je u pitanju volja građana BiH i dopuštate HDZ BiH i SNSD da blokiraju napredak kontrole izborne volje građana BiH???? Nemojte nas tušiti da su to naši parlamentarci, jer oni su na nedemokratski nači sami sebe izabrali upravo zato što nemamo kontrole brojanja naše volje.
Parmak! Ovo treba isjtjerat iz drzave, kao i ambasadu SAD-a i Njemacke...
Kad su sta rusi donirali BIH? Ok, turci su napravili klozet u zenici u skoli
auuu nezna te ni sta ste podpisali. E-budget se svodi na kontrolu banaka i finansija nad narodom, sada ste samo cvrsce u krilu prave mafije banaka :)
netačno...
Serem se na ruke onoga ko brise komentare o kritici vlasti.
Amerikanci su uvijek bili uz nas i najvise su sredstava donirali za ovu drzavu i na tome im treba biti zahvalan no medjutim plasim se da te pare ne odu u pogresne ruke tipa za finansiranje SDA jer gdje su pare eto i njih i smatram da bi vise nam pomogli kada bi pojedince iz SDA natjerali da rade posao za koji su ekstremno dobro placeni.