Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok kod SDA nije zainteresovana za EU nema EU. Srbima isto nije prioritet, ali više za nego protiv. A Hrvati imaju dvojna državljanstva i time su već u EU. SDA bi u NATO ali ne i u EU. Zato se nismo makli ni milimetra. Najveće dostignuće SDA je Autoput Beograd-RS. Neki ga zovu Beograd Sarajevo.
Bas tako, sve bi se to uradilo, ali kada bi se nekako moglo bez SNSD-a, HDZ-a i SDA. S njima se to nikada nece dogoditi, jer im to ne odgovara, a veliki dio njih bi i prdekane zaglavio.
@bosq23 Samo je SDA problem. Nisu se nikad izjasnili za EU. A HDZ i SNSD neka kritikuju srbi i hrvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovdje nije valjalo ni prije 100 godina, ne valja ni sada!!!
Politi sve benzinom, zapaliti, pa kada samo pepeo ostane, dovesti neke normalne ljude da ovu zemlju dignu iz pepela....
Cim im spomenes nepotizam i veacanje imovine stecene kriminalom, auuuuuu nika se to nece dogoditi, bar ne u ovoj eri!
😂😂😂😄👍👍👍👍😂😂😂😂
u Jednoj rijeci sci fi
Joj sto kenjate s ovo maksimalno tri komentara, ja imam puno vise toga da kazem. :) Pustite me da pricam, genijalan sam.
Erdogan će svakako da zavlada do Beča tako da se ne treba ni truditi da BiH uđe u EU.
729 mjera. Pa ovi nasi ne znaju do toliko izbrojat
Mnogo me nasmija naslov clanka :))) . Dabogda sto bi nas narod rekao. Ne moze elita mrkve ,mesojedi su :D.
Dok god budu dvojica ZA treći će biti protiv samo da ih blokira bez obzira da li je to pozitivno za sviju ili ne ...nema nama napretka još zadugo :-((
Kritična masa ljudi koja je za promjene odlazi iz države, ostat će samo državni službenici, penzioneri, invalidi i neradnici...
Baš 729? Ma ko će toliko čitati, dajte to Mr. Binu, on će nam ukratko prepričati svojim riječima...
Prije ce smak svijeta nego se sve usvoji i ude Bih u EU.
Sitnica, ali kada bi se nekako moglo bez SNSD-a, HDZ-a i SDA. S njima se to nikada nece dogoditi, jer im to ne odgovara, a veliki dio njih bi i prdekane zaglavio.
Za početak da se završi tunel Vranduk, pa prijeđete na prvu mjeru. Dok realizirati desetu, uto će 2100. po julijanskom.
Sta može neko ocekivati da ce sa 250€ plate u BiH nešto napraviti u svom životu. Zato ko god ima priliku treba bjezati odavde za sva vremena...trebas ostati i biti sluga ovim novokomponovanim begovima...