Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte ni slucajno razmatrati jer to nije zelja covica i dodika ispunite njihove zelje,nema se sta tu razmatrati raspisite izbore jesuli gradjani BIH za ulazak u EU i NATO pa valjda se narod nesto pita a ne samo vas troica parazita.
Jel nas to zajezezaju? Pa, nije vama do EU. Nije vama bolje ništa što nije kao sada! Ne bacajte nam petarde u tunelu bijede i mraka!
Јашта смо него спремни. Отворено нас заје*авају. Још ће бити додатно плаћени за вријеме потрошено током анализирања и одлучивања о овом тешком и компликованом питању.
mi smo samo za dom spremni
Spreman je narod odavno za EU, ali niste vi politicari! Jer mogli bi poceti da se hapse oni koji zemlju i narod kradu godinama tj. decenijama.
Gledaj kabine, bolji nego Klintonov, kako samo umiju da sebi ugode još samo da umiju šta korisno za ovaj narod da naprave ali........................
Ajde.
Pazite samo vi ovih mikrofona, sto 2 metra sa 2 metra i tri mikrofona. Mogu zamisliti kad njih trojica u jutro sjednu za ovaj sto pa kad krenu, 1,2,3,TEST,AH,AH.....
Kada bi BiH bila aneksirana kao nekada od Austro-Ugarske, bilo bi bolje rješenje nego ostati u Islamskoj državi Turskoj.
Nas baja Mile se pita.
Pa vas trojica ni sline neznate obrisat a da nepricamo o buljama ba ! EU da i ne spominjemo :(
Svašta.
Oni ako odluce mi smo prekosutra clanica EU, kakve reforme i agende, potpisu to cetri covjeka, prekriju nas autoputevima, izbuse nas da vide imal sta interesantno pod zemljom i hajmo svi na baustel od jutra do sutra
BiH se cuva ovakva do onog trenutka kad im bude interesantna, a onda krece drugo poluvreme ludila. Kakva crna EU, kad su rekli da nema novih primanja do 2025.
Nadam se da ce predstavnici Drzvave Republike Srpske dobro razmisliti koji su im sledeci koraci .