11.530 kg TNT-a i 7-8.000 mina
0
Predsjedništvo traži istragu o nestalom eksplozivu
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvorili Cigo i Ciganka tezgu u Zagrebu na bulevaru. Proleti jedan tip, mazne kožnu jaknu i zbriše. Tek će ti Ciganka: - Cigo, ode jakna! - Po kojoj ceni? - Po nabavnoj!
Pecao Mujo i upecao zlatnu žabu. Ako me pustiš, ispunit ću ti jednu želju. -Kako ba\' jednu, pa bilo je dosad tri? -To važi za zlatnu ribicu, ja sam zlatna žaba. -Dobro, da smislim... Htio bih biti princ! -Može! PUUF!\" I probudi se Mujo ujutro i čuje: -Ustaj Ferdinande, idemo u Sarajevo!
Da nije završilo u Libiji?
HOCE LI NOVINARI PISATI O KRADJI I PRODAJI ORUZJA ARMIJE BIH-E KOJE JE \"ANA TRISIC - BABIC\" SA GENOCIDASEM JOVANOVICEM (MUP) PRODAVALA PREKO CRNE GORE......! Hajde novinari, O TOME.!!!!!!!!!!!!!
Ana Trisic-Babic je krijumcarila i prodavala , a mozda i dalje to radi, oruzje koje pripada ABIH-i.........!!!!!!!!!!!!! A moguce je da je i jednu kolicinu tog oruzja zakopala po gennocidnoj tvorevini, PROBUDITE se dok nije KASNO.!!
HOCE LI DANAS O KRADJI I PRODAJI ORUZJA ARMIJE BIH-E KOJU JE ANA TRISIC - BABIC SA GENOCIDASEM JOVANOVICEM (MUP) PRODAVALA PREKO CRNE GORE......! Hajde novinari, O TOME.!!!!!!!!!!!!!
BAKIR ZNA..SAMO UPITAJTE BAKIRA???IZMETBEGOVICA..
Onaj Mistricev ubica treba da dobije dozivotno a ne 30 godina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pogodite ko je zabio za lazio??? ... ... jibril cisse:)
vi ispravljaci ste veca vnago od smrda...
Kakav novinar moze napisati \"je primilo k znanju\" ??? gluho biloooo... ovaj tnt treba koristit da se srusi ovaj sajt definitivno
Ako neko zna gdje je TNT nek me obavjesti jer sam MUŠTERIJA.
Šta bi s budžetom Komšiću? Obećao si ga prije dvije sedmice. Lažljivče.
Sef me vara sa nebojsom. Sta da radim??? Ja ne zelim da budem druga kuja,,,
pa se onda bosnjaci cude sto su na specijalnim listama, smrdljivi rumuni i bugari setkaju evropom i svijetom ali zato nase bosnjake dogola skidaju na svakom aerodromu,samo se vi drzite arapa i daleko ce te dogurati sa svih 24% male palestine.
ne pravimo se mutavi zna se vrlo dobro ko je ovdje ljubitelj eksploziva....u gvantanamo sa lopovima!!!
Ja sam pedas pdojim vam svima...