Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi god da su malo su podigli penzijice, prostrli i tog autoputa, dali pare i za sport i mozda jos ponesto uradili. Ovi ce izgleda ukinut penzije, razmontirat autoput i razhebat i ono malo dobrog sto imamo u sportu. Bake i Sebija ce se takmicit na arapskim igrama sultana u nase ime
Kakvi god da su malo su podigli penzijice, prostrli i tog autoputa, dali pare i za sport i mozda jos ponesto uradili. Ovi ce izgleda ukinut penzije, razmontirat autoput i razhebat i ono malo dobrog sto imamo u sportu. Bake i Sebija ce se takmicit na arapskim igrama sultana u nase ime
Pa znate ko piše članke bez potpisa imena i prezimena i to mije neki portal .Fuj.
tačno tako
Nemojte nam dirati prvu damu zar ne znate kako se jadnica zrtvuje za ovaj narod ,nalakira nokte,dodje na govornicu uprkos kijackim alergijama,obuje stiklice,mora stajati za govornicom -mokra zbog vlage,jadnica kucu napustila za vikend da bi odrzala govor ...Niko takve zrtve ne podnosi za svoj narod ko nasa Sebija . https://www.youtube.com/watch?v=D62t3UJ296Q Zemljo otvori se da propadnem ! Ne ,i ne u moje ime NIKAD!
Bravo Ćeto.
@orha3 Cete ti sjede u SDA stranci ,znas oni sto su potpisali entitetsko drzavljanstvo,rs,postanski broj...lista do neba.
haj; ne se.rite?!...eto vi biste doveli nekog podobnog?!
Nisam baš uvjeren da že SDP iskoristiti slabosti narodnjaka na vlasti. Razlog je slabost SDP-a da se unutar sebe izbori protiv nacionalista u vlastitim redovima, zbog kadrova zbog kojih SDP ali i DF gube sliku i priliku jasne ljevice u BiH. Miševi turbo folk politike lahko dolaze do izražaja jer velike ribe u SDP-u kalkulišu da bi sa tim ljudima i sebi privalili glas više. No ne vjerujem da oni i koji daju glas SDP-u i ljevici da to ne primječuju.
ma vi ste komunjare tropa zar vam nije jasno,koga vi zastupate
ovi levati Boga mole da opet budu opozicija
Ovo je država u kojoj YEBe lud zbunjenog ... blago nama, a pasoša N E M A ... ! ! !
Bakir i Sebija su par koji će ovu državu odvesti u propast!
sretna.je vlast gdje je SDP.opozicija
Niksicu i ovih par ovdje i odgovara da opet 2018 budu u opozicij. taman nastupe zastare na lopovluke. i radi tih stvari upropastise SDP i ljevicu. Denis je jedina opcija za ljevicu i SDP. inace potop sto Niksic i prizeljkuje.
nazalost, SDP je vjerovanto zavuvijek urusen za vrijeme liderovanja Z. Lagumdzije i tesko ce se oporaviti, tj. tesko da ce se pojaviti novi NIjaz Durakovic ...... nepostojanje vizije kod njih niti za pravac stranke niti za pravac drzave, pokazuje i to da se bave drugima .....
Yebo stranku koja analizira brak nekog para iz javnog života......