Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placite zelene kujice. Nece vise niko sa vama. Vi ste danas kao ona isluzena prostitka od 60 godina. Samo sto nam ne kazete kako je Sebijahanuma. Krijete da je operisana.
@Radikalka Oni mogu poceti razgovore jedino sa Erdoganom i Radeljašom.
@Radikalka Kriminalcima kao sto su oni je ostalo jedino da pocnu razgovore sami sa sobom i Draganom Mekticem
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odmorite se u opoziciji. Za sve ostalo će se potruditi policija, tužilaštva i sudovi. Kraj kriminalne organizacije SDA Bakira i Sebije Izetbegović.
GOTOVO BAKIRE, TREBALI STE PRIJE 15-20 GODINA RAZMISLJATI O PATRIOTIMA I PATRIOTSKIM BLOKOVIMA PA POSADITI TEMELJE OVOJ DRZAVI DANAS BI UBIRALI PLODOVE ZAJEDNO SA SVIMA NAMA BOSNJACIMA I PRO BOSANSKIM STRANKAMA, BIVSA SFRJ SE 25 GODINA NAKON RATA DOBRO IZGRADILA I KRENULA NAPRIJED. OVAJ DANASNJI DODIK JE DOBIO KRILA KAD STE VI SDA I SZBIH SRUSILI APRILSKI PAKET IMA TO JOS MILION VASIH AFERIMA
@Cavadiini Meni je seljački sjediti po cijeli dan u kafićima i baštama i ispijati kafu.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
300 000 glasaca ce konacno u opoziciju pa i na drzavnom nivou, osim ako SDA ne koalira sa dokazanim neprijateljima BiH, a samo zbog sebe i toliko im drage vlasti.
Iznenađuje kampanja protiv nas, to je napad i na 300 hiljada glasača. Pa Bookire, znaš da je polovina tih glasača su falsifikat, podmetnuti ili mrtve duše. Da si pametan nikada nebi spominjao cifru od trista hiljada.
AKO JE NAPAD BJEŽI RIĐOBRADI U TREZOR. SVAKAKO TI NIJE NI PRVI NI ZADNJI PUT 🤔
Vidjećemo šta će od ove zemlje uraditi ovi što su dobili po šaku glasova pa se sad udružuju nakon izbora protiv prave stranke sa najvećim brojem glasača.
DOLE SDA KRIMINALNA ORGANIZACIJA
šta ste samo pokrali...nema digitrona da to sračuna...zamisli izaći pred narod s izjavom "sabura još 8 godina " imbecili jedni pa jeli vas ikako Allaha dž.š. strah....a malo vam bilo vremena do sad...mogli smo biti švica....niko ne treba s njim! oni i Islam- nebo i zemlja
Mrsssss djubre zuto dosta vas je bilo!!! Uvjerit će te sedasemoze i bezvas svako je zamjenljiv pa i vi jer ste zaboravili glavnu svoju ulogu ! Narodu i narodima da sluzite nego vi samo sebi sluzite i zbog toga crveni karton!
Odoste vi na smece isto histo rije. Sad slobodno ADZ pod ruku i pred sudije da odgovarate za lopovluke. I Dodik ce vam se brzo pridruziti jer nemoze on bez vas
SDA" bolesna" LOGIKA:Svako onaj ko nije sa nama ili otiso od nas je izdajnik i mrzitelj svega bosanskog.Svako ko se vrati nama, dosao je"tobe".
Kad se sjetim 100 000 radnih mjesta 😂
😂😂😂😂😂
Interesantno je da su komunjare dobile oko 20% glasova /SDP 14,5 i NS 5,1%/ DF je više podršku dobio od naroda kao narodni pokret a ne kao komunjare. A sada su u vlast ove komunjare uveli Dino, Kukić, Ogrešević i Fudo. To nije volja ovog naroda. Sljedeći izbori ih u smeće nose
Interesantno je da su komunjare dobile oko 20% glasova /SDP 14,5 i NS 5,1%/ DF je više podršku dobio od naroda kao narodni pokret a ne kao komunjare. A sada su u vlast ove komunjare uveli Dino, Kukić, Ogrešević i Fudo. To nije volja ovog naroda. Sljedeći izbori ih u smeće nose
Porucujem ovim sa Klikxa ako budu brisali komentare i lajkova da cu im srusiti sajt i sigurno nece se od toga dugo oporaviti.Ljubazan poz i nijeste ono sto narod zeli da se uvazi misljenje svakog gradjanina.
Ako medju ovih 300000hiljada ima 100.000zaposleni od strane SDA onda svaka cast,ali ja mislim da su to glasaci koji nijesu culi da je rat zavrsen.To su glasaci sto svaki dan vuku vrece iz Merhameta,a ima tu dosta i djikana.Jbg.svemu dodje kraj pa i tebi ridjobradi.Novi je svjetski poredak,ali o tome cu ti pisati da razumijes.
pozdrav iz Republike Srpske ,prodavnice ostale bez kokica..... samo da vam porucimo da uzivamo gledajuci vas kako se gusite u sopstvenim govnima, suverene , nezavisne, nedjeljive ,sekularne i kako ono bjese jos ...???
Cek, gusimo u sopstvenim govnima? Kako to? Mi skoro uklonili s vlasti nasu seljacku SDA koja nas je jahala 20 godina i krala, a vi vasem diktatoru Laktasenku dali jos vecu, apsolutnu moc. Realno, Dodo je 10x gori od Bakira. Vidjet cemo ko ce zadnji kokice uzimati, mi ili vi. Uostalom, cak i sa ovom zaostalom seljackom SDA je razlika nebo i zemlja izmedju Federacija i RS-a. Ali, uzivaj ti u svojim kokicama, ako ti je tako lakse, zemljace. :)
@manki nemas ti pojma ....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)