Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesposobnjakovići na jednom mjestu..
Ovo zuto govno je namjerno zajebalo ovu zemlju kada je odredio da je u postupkunprotiv Srbije za naknadu ratne stete zastupa jebeni historicar i neki advokat stelas za kojeg niko nije prije cuo. I sada samo majke i rodbina 350 ubijenih Srebrenicana ce dobiti neku mizeriju od naknade dok ce pravi krivac ostati nekaznjen. SDA je najveci neprijatelj bosnjaka u ovoj zemlji.
@DonKihott i pri tom ukrali nekakvih za njih bijednih 200 hiljada maraka
Erdogan je previše podržavao islamiste u Siriji. SDA se nikad nije smjela tako približiti toj nejgovoj politici. Mnogi iz AKP u Turskoj izlaze i ograđuju se od erdoganove politike jer se boje a i znaju da je došao kraj. Veliki gradovi su u rukama opozicije. Istanbul, Ankara, Izmir, ... A kome će klanjati Bakir puč kad dođu pučisti na vlast u Turskoj?
Tobe ya rabi
Sda je sobro spinovana od strane SANU medija u srbiji i BIH pa i bosnjackih medija koji rade za Sanu, dokaz su i brojni trolovi i botovi iz srbije na portalu koji pisu i kenjaju ... Da je Sda sve sto piste mozda i jeste, nema tu u prilogu pametna covjeka ... nema ga na zalost ni u sdp sbb df ns itd ... kod nas jr demokracija unistena socijal demokracija takodje dno dna ... a sta kazati onda za srbiju dno dna vucic je serif tamo, radikal... hrvatska hdz isto tako..
a u BIH pa tu su pipci srbije i HR, a naivni bosnjaci koje su zavadili pa vladaju....
Baš me zanima koje budale još uvijek vjeruju ovim političkim huljama kojima je jedini cilj bogaćenje i život na visokoj nozi, a s leđa osiromašnog naroda. Njima država Bosna i Hercegovina nije ni u malom mozgu osim kao krava muzara.
Hamo Hamo...
sastanak parazita da vidje gdje svoje otrovne pipke mogu spustiti
Jeste li pozvali i vaseg najvaznijeg clana "Komsica"
SDA nije zainteresovana za ulazak BiH u EU. Pentagon izbacuje Tursku sad iz projekta F-35 a Rusi i Iran poslali pješadiju na Idlib. Erdogan će završiti karijeru, a gdje će onda SDA? Zar im nije bolje bilo a i za Bosnu da su sa svakim dobro i da se nevežu za jednu zemlju koja nije evropska. Mi nemožemo zaštiti ni naše ljude koji su ostali u Srebrenici a kamoli druge. Albancima su Talijani prijatelji i sve ruše
@sova_club Turska je vazal Rusije a time i prijatelj Dodika koji je naučio turski jezik .SAMO U Trebinjugdje nema bošnjaka donirala ambasada Turske u Bih 2 miliona a dijaspora bošnjaka iz Turske donirali 3 miliona Km. ito je većinom otišlo za predizbornu kampanju Dodika koji je prvi put skinuo SDS .Osmanlije su srbiji dali državu a Bosni nisu.
Munira danas bogatija za koji milijun
ZBOG ČEGA FEDERACIJA NE ZAVRNE PIPU, TJ FINANSIRANJE RS-A PA NEK POCRKAJU, CIRKUS NEK IM SE NAPRAVI. UJEDAJU RUKU KOJA IH HRANIN NON STOP. ALI NE TO IPAK I NAŠIM POLITIČARIMA ODGOVARA DA SKUPLJAJU POENE NA NJIGOVIM UGRIZIMA I OBRNUTO... ŠTITIE JEDNE DRUGE
Dok Hrvatska nije ušla u EU lizala je guzu Sloveniji, zemlji koja je možda imala više zahtjeva nego druge. A BiH nemora baš lizati sad guzicu Hrvatima ali ako se želi u EU onda se bar kao što su rekli sad u RS moraju graditi dobrosusjedski odnosi. SDA pusti Komšića kao konja tegljača. Dan poslije potpisivanja ugovora između RS i Hrvatske o gradnji mosta preko Save za autoput Banja Luka Gradiška, kao iz neba tužba za pelješki most. Zašto ne ranije?
I to još tako da jednostavno preglasaju predstavnika u predsjedništvu RS. Šta se može iz svega toga zaključiti. SDA sa sadašnjim predsjedništvom je previše vezano za Erdogana i nežele čuti za ulazak u EU. Nežele nikakvo otvaranje BiH zapadnim demokratijama i njihovim državnopravnom sistemu. Račun za takvu politiku dolazi. Erdogana će isto razjebati turci, a gdje je Bosna onda?
Vjerovatno ce se pola sastanka razgovarati o Vladi KS,jer je SDA od KS napravila tragediju kao srbi o Kosovu...
Primjetio sam da se neki pojedinci javljaju i obećavaju vam provode i šta sve ne tokom SFF. Ja vam sad moram otkriti da se vaš prošlogodišnji omiljeni trio vraća na SFF i ove godine! 1dis kupuje skupe torbice ženi po Milanu i Londonu, da bi ga pustila da izlazi s nama, Damir Efendic dan noć sjedi na instagramu u vili u Beču i vrbuje influenserke i sponzoruše da furaju s nama, a ja se polako spremam da letim iz Rio de Janeira za Sarajevo. Vidimo se na SFF, obećavamo ludnicu!
Kad ih ovako covjek pogleda sve redom ni puno pameti a ni dovoljno razumnog mozga.