Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte nam vise Dzindica ako Boga znate, et.
A đe Kurtćehajić
Katastrofa. Mislio sam da ipak nisu tako slabi.
SBB ovaj put neće preći ni izborni prag...
Vi ste svoje otpjevali...
Čudi me da na listama nema Zejnila iz Prače, poznatog travara i sakupljača šumskog voća.
Bravo SBB, idemo jako...
Gde im je onaj h8er_ . Fahra za predsjednika, to predsjedniče hapsi bagru iz SDA Fahra za prešednika, preŠednik Fahra djetelina djetelina djetelina djetelina djetelina, to Fahra razvalio mi guuzove moj Fahra, a onda ga Fahra ispuši na izborima a derpe h8er_ ode u SDP, a sad mislim da je u njihovoj stranici učesnik parade i publika performansa hahahaha i opet se nada da će SDA da zijani.
Stranka koja brine o svojim članovima jako zeznuti..
Najbolji i najsigurniji političar je Radončić. Iskren i direktan, ne mjenja mišljenje kao mnogi koji mu godinama podmeću laži. Odličan izbor kandidata.
Priznala pogan da mu fahrA plaćao da laže. Ovako je uništio i Harisa. Srbijanska pudlica. https://youtu.be/eyZrlEoLdbk https://youtu.be/AYJjcItExl0
Ništa samo Bake, nek se oni dušmani sa klixa pojedu. https://youtu.be/eyZrlEoLdbk https://youtu.be/AYJjcItExl0
SBB ❤️
Bakir na aparatima
Sve doktori, malo im para