O aktuelnoj političkoj situaciji
0
Predsjedništvo HSP-a: Dajemo punu podršku Budimiru
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HSP je branio BiH a znamo ko je napadao HDZ ko mi je kucu zapalio . pogledajte ovaj klip i sve ce vam biti jasno,,, http://www.youtube.com/watch?v=_QUV7ydUkRA
Sada ce sdp,sbb i ove dvije Rvatske partije biti treca Federalna jedinica samo dok promijene nadzorne odbore i direktore da mogu imati lovu.Ali sudovi ce te smjene sve oboriti a oni mogu kod Milorada na instrukcije.
VI STE BRANILI BOSNU SA GENERALOM KRALJEVICEM KOJI JE DUSOM BIO ZA BOSNU I HERCEGOVINU.SVAKA CAST NA TOME A OVI HDZ BAGRA JE NAS NAPADALA I PRAVILI BELAJE ZA KOJE SVI ZNAJU.NARODE OPAMETI SE NEKA SADA PUSTE SNIMAK KADA JE COVIC GOVORIO O TRECOJ FEDERALNOJ JEDINICI,NARODE ZAR STE TO ZABORAVILI,KADA SU TRAZILI OTVORENU SECESIJU A HSP JE STAO NA STRANU BOSNJAKA I DRZAVOTVORNOSTI
OD SDP NA IDUCIM IZBORIMA NEMA VISE NISTA TOLIKO SU BELAJA NAPRAVILI I PROIZVELI OTKAZA I OTPUSTANJA FUJ
\'Ta će HSP...
se pučanstvo koje je glasovalo za SDP na prošlim izborima. Veliki broj clanova SDP-a prelazi u SDA, kao revolt na koaliciju sa SBB.
za dom spremni
nesto mi je tesko vjerovati haspovom razmatranju politicke sitacije
zastotimo prava deteta u bih zabranimo sunecenje postujmo evropske vrednosti
zastitimo prava djeteta u bih zabranimo sunecenje postivajmo europske vrijednosti
Hrvatska stranka poturica (HSP), stranka štovatelja Ante Pavelića, odlazi niz kanalizaciju kao i sva g o v n a. Islamofašist Zlajoglu p r d n u o, oni odmah ispali iz njegovog dupeta. Oni bi nazad, tamo im je očito bilo lijepo i toplo, ali kako?
@@@@ampak zao mi je , stari, ali za sunecenje djece se od danas die na robiju ! ZIVJELA DJECA ! PODRZIMO DJECIJA PRAVA JER SE DJECA NE ZNAJU SAMA BRANITI !
A kako je onda u redu da se Kačavenda može na tebi iživljavati ????
@@ampak nista antisemitizam ! SUNECENJE JE DOZVOLJENO ALI SAMO PUNOLJETNIM OSOBAMA I SVOJEVOLJNO A IZIVLJAVANJA NAD MALOM DJECOM VISE NEMA !
Nema od toga ništa. Antisemitizam.