Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li ovaj Zeljko raditi nesto drugo osim biti clan predsjednistva u sluzbi SDA....ma hajte molim vas....sta je uradio za BiH kao clan predsjednistva u svojih 12 godina.....STAAA...!! Palamudio,a da se razumijemo veoma sam te POSTOVAO I GLASAO ZA TEBE...DOSTAAA JE....ADIO..
Ti bi umro bez HDZ-a, trebaš im neki spomenik dići..jer da nije njih, bio bi jedna obična propalica
Sta imaju apelovat...df je protiv...sta ih briga kako ce ovi odlucit
Katokliks dobro radi svoj posao,od HDZ i usrane trojke🤔🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Suprise@,,Ti si samo jedan obični hebeni bot,sendvičar...tako da se ne vrijedi raspravljati s tobom!!
Trojkassi izdajnici
Ovaj Komšić ne zna ni sam đe goni
Vi apelujte svom Bakiru, usr'o vas on!
Komšo heroju naš deri sve UZP--ovce (HDZ+Trojkaši)!
Žele, naš izrod iz matične knjige rođeni.
Kakva histerija oko i protiv tog nekog Vukoje a ja samo pitam koje stranke je bio clan i koga je delegirao,prethodni Predsjednik tog suda Mate Tadic.Naravno HDZ a na to mjesto ga imenovala vlast iz tog perioda.Tada nije smetalo sto je iz HDZ-a. Ja bih najvise volio da dodje vrijeme da se tuzioci i sudije svih sudija i tuzilastava na svim nivoima biraju po strucnosti,cestitosti i koji ce tuziti i suditi po pravu a ne po pritiscima .
Potrbušila se pijanica iz hrasnog i apeluje kobajagi....Nikad nije riječ o kriminalcima Asimu Sarajliću,Amiru Zukiću ili ti ga Fadilu resirator Novaliću...Puuu fukaro i izrode... Ovo je naprosto Božije davanje kakve imamo kriminalce i lopovčine na malom prostoru...
koji apsurd, nametnuti da ne podrze nesto zbog cega su izabrani. sutra kad ga izaberu, dodik i covic imaju vecinu i "mirne disolucije". kad je bio udar na ustav i ukinut pravo Bosnjaka, nije se okupilo hiljade ljudi da protestuju. sutra kad se probudite u RS, znajte da je neko dao sve sigurnosne agencije(osu sipu financiski sektor) a vi gledajte i mislite kako vas se ne tice
U bivsoj drzavi su se srbi za sve pitali pa sta je bilo lose
Ocito je da graDZanima smeta sve sto i u primisli nosi prefiks hrvatsko ili srpsko. Puna im svima usta BiH ali je vide samo u trokutistanu Sarajevo - Zenica - Tuzla. Sve ostalo po njima valjda nije BiH nego Mordor ili nesto slicno.
SDA =🐷
Kome pricate moj dragi Željko, to je sve izdalo državu već odavno.