Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO MOZE CASA VODE ZA NAMAZANOG
Vode za Čovjeka!
Koliko se Zlaja uvlači Srbovima pa počeo i ćirilicom pisati
sto se ovaj zlaja ne dogovori sa lagumdzijom,zlaja kaze da je stanje grozno kod nas a lagumdzija se buni sto to isto kaze incko i hoce da referise suprotno!!nije mu mile ocito lijepo objasnio sta treba reci!! ja uzasa i podijeljene licnosti!
ima li ista da je ovaj zlaja uradio uspjesno i ljudski odkada je dosao na vlast?otkako je postao sluga krivoustog dodika nije sastavio dvije pametne samo belajisu sa svima!neko mu je ocito poturio drogu u heroin!
KAD CE PREDSJEDNISTVO IZDATI FETVU ZA ZLAJOGLUA ???
sretni smo što je pismo napisano azbukom da ga cijeli svijet razumije boga mi morat cemo i glagoljicu ponovo da ucimo
cirkus i dalje traje.zar je lagumdjija mislio da mu je dovoljan dogovor sa dodikom a da sve ostale ko je.e! sta bi od od sdo za kratko vrijeme.zasto konacno neko iz sdp stane na put ovom budali
Sa nostalgijom se sjećam Svena Alkalaja.A pismo nije Lagumdžijino,nego Miletovo,jer je Zlaja postrao marioneta u njegovim rukama.Jednom rječju prodana duša i izdajnik:Zar se niko više ne sjeća 02.05.1992.godine i Zlaje kako Kukanjcu kaže \"Druže generale,ja sam ovdje greškom\".
mamu mu komunjarsko serbskogenocidasku,kako ga dodo dere redovno,poso i cirilicom pisati.......sda forever
je pisao pismo samo ga zlaja potpisao, na sve načine pokušava svoju ublehašku politiku prenjeti na odnos Međunarodne zajednice prema BiH. On je bolesnik definitvno. još jedna u nizu pogrešnih poteza Zlatka, koja je sljedeća, sigurno će biti GLUPOST kao i do sada.
summer, abdulah, Lens, Samir, Pike, Admir, Ja, dreame, reuf, Bleječ, Zeus, Frtutma, centerfor, ringe raja, nihad i .... Vi ste mladi \"lavovi\" iz SDP-a pa vam sugerišem da pročiatate šta je napisao LAV kojeg odmah potpisuje. Pitam vas sve, i ove što nisam spomenuo: ŠTA STE VI URADILI ZA BOSNU I HERCEGOVINU?
-Pa nisu ga pročitali jer je na hieroglifimaJe.bala te čirilica u sred pogođene glave, i.diote.Ti definitivno više ne predstavljaš BiH.
SVI SMO MI TURCI 500 GODINA DUHANJA NIJE MALO
i jos cirilica, ima li na latinici
Pravda je dostizna ali jako spora. To se vraca Zlaji nakon sto je 2 puta bosnjackim glasovima izabrao Hrvatskog clana predsjednistva. Uzivam u ovoj situaciji kao sto vjerujem da uziva svaki Hrvat.
Druze Zlatko pisi drugo pismo,ovo pismo razumjeli nismo. Tvoj Zeljko [multietnicki].