Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova dvojica kao Hobiti iz Gospodara prstenova
PREDSJEDNIK DZAFEROVIC gdje god dodje ima najvecu podrsku naseg bosnjackog naroda, jer bosnjacki narod je prepoznao pravog lidera i borca za drzavu BiH i nas bosnjacki narod. Sefik Dzaferovic zna kako se brani, voli, unapredjuje, stiti, obezbjedjuje, razvija, jaca i predvodi drzava BiH i bosnjacki narod, jer on je pravi patriota,borac, branioc,neustrasivi zastitnik i drzave i bosnjackog naroda. Sretno Predsjednice da nasu drzavu uvedes u EU i NATO.
Šefik Džaferović je čestit čovjek, borac za BiH i patriota i zato ga napadaju SDP/NS/NiP članovi, kao i čhettnicii, a ti napadi su obične i beskrupolozne laži. Ti napadi nisu samo napadi na Džaferovića nego se radi o kontinuiranim pokušajima diskreditacije institucije Predsjedništva BiH i diskreditacije države BiH. Svi koji uvažavaju i poštuju državu, a djeluju u politici, u obavezi su da ih osude i nazovu pravim imenom. Ukoliko se to ne desi, sutra će meta biti neko drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzaferovic ko djecak naspram Dodika
slika govori više od milion riječi,..je li ovo bila namjera ili šta,..
@lynardskynard ,Komandant Mark sa Blafom i Žalosnom sovom,..a i Flok je tu negdje iza vrata,..
Ovaj Šefik od kako je izabran za člana predsjedništva pojavi se tek ponekad ovako na nekoj slici. A kad se pojavi, bolje bi bilo da se ne pojavljuje. Em on ni na šta ne liči, em je on stao iza obojice negdje u pozadini kao nemojte mene ljudi. Bravo za Dodika, dasa i po.
Ove baš niko ništa ne pita. Osim Dodika koji vodi stranku u RSu.
Dodik po obicaju seljacina bez kulture i dobrog ponasanja, vidi se da je stala za njega objekat za kojim zudi. Razumljivo je da se vecini primitivaca njegovo ponasanje dopada jer to njihovim neopterecenim sivim celijama izaziva vid euforije.
3 musketira 😂😂
Ova dvojica ko macici...
Dodik na ovoj slici izgleda kao andjeo
slika me podsjeti ovako dodik ko da trži gitaru,džaferović batler i komšić je konobar.
Milorad mščini eno gura u pađe je’no 560 miljona
KRAH SRPSKOG NACIONALIZMA JE U CRNOJ GORI !!!!! U BOSNI IM JE KICMA SLOMLJENA!!!A U CRNOJ GORI SAMI SEBE SAHRANJUJU!!!
Gledaj Đaferovića što se ušinuo. Hahaha
drzavni budzet milijarda budzet kantona sarajevo milijarda
HHAHAHAHAHA!!!!! GLEDAJ DODIKA!!!!!FALI MU JOŠ MIKROFON !!! GLEDAJ ĐZAFEROVICA!!!!SAČUVAJ BOZE....GLEDAJ ŽELJKA !!!!!!.............
Zašto ja još uvijek živim u državi koja ima 3 predsjednika? Ne mogu se sam sebi načuditi. Mora da ni ja nisam normalan.
eto para p zda vam materina kormpirana uhljebljena nesposobna