Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skromno smo dočekali u krugu porodice, hvala vam, ☺
Hajde neka je s hajrom
Podrška Predsjedništvu BiH ali i liderima vladajućih. Po malo se kreće ka EU ako u vlasti nema SDA. Botovi bolesne dinastije šire laži o mogućim sukobima, društvene mreže su horor od Sanin Musa i Avde Avdića.
Predsjednici sjede k‘o podrobljeni, energetski zombiji
Kakonje usvojen sumnjimam da je tu rijec o rs-u i fbih a ne o bih
Ipak je granica EU Drini. Srbija ode u SSSR.
Srbija je bar 10 godina po svemu ispred BiH a takođe započinjanje pregovora ništa ne znači. Pa strana ulaganja u Srbiju su 8 puta veća iako ima ludaka predsednika.
Drzi se ti Srbije i budi 50 god ispred. Predji iz Bijeljine u Macvu…tuga, blato, jad, cemer, ciganluk iz 19. vijeka. Da ne pricamo o jugu Srbije i ruralnim dijelovima. Sretno ti bilo.
33 godine nam je sve u vezi EU važno i dokle smo stigli, zna li se šta?
na zalpst nisu se oni nista dogovorili,nego im je naredeno da moraju
Sa 14 na 3 usl9va, EU spustite na 1 ili 0, ne mogu oni to.
Prva izdaja BiH je Dejton pa onda Aprilski paket. Dakle trojka nije odgovorna za to. E onda Mostarski sporazum. I sad se ocekuje da trojka napravi gradjansku drzavu? Gradjanska drzava je samo populizam SDA i DF-a nista vise.
U “sridu” baš…jeftini populizam od onih koje si naveo i nista drugo. Trece sanse necemo imati, to jedino znam.
Kako nas je obradovala ova vijest to je nevjerovatno
Njiva je ponovo kazao da bismo dobili pregovorački status valja nam naći KOMPROMIS. A znate li šta u njegovoj percepciji znači KOMPROMIS? To znači srušiti USTAV pa ako treba i Dejtonski sporazum. Jer Trojkaši su u svojim blentavim glavurdama zamislili da kad Bošnji daš Pregovarački status, Bošnjo će ćutke prihvatiti i svoju Gazu.
Nemogu usaglasiti nekoliko zakona ,a kasnije slijede sve ostale reforme i to nece nikada uraditi.Norveska nije u EU ,ali svaki zakon koji EU usvoji tako da i Norvezani svoj moraju prilagoditi.Inace nema suradnje.
Frontex tebi i tvojima.
ETO TI SKOTOVA NJIVE I DRITKA: POD "TEHNIČKE IZMJENE" ČOVIĆ IM JE PODVALIO IZBOR ČL. PREDSJE. IZ HDZ-a (iako im je to O Brajan zabranio bez promjene ustava). TO JE TAJ "KOMPROMIS" KOJI JE NAJAVIO NJIVA. A SUTRA NAVEČE IDEMO KOD HADŽIFEJKA DA VAS VAŠ FAKE TV OKUPA I OPERE. DODIK ĆE ZASIGURNO DOBITI ILI "MARŠ STRANE SUDIJE" ILI DRŽAVNU IMOVINU.
Započinjanju ili početku? E moj neškolovani duduče…
Od ovog nebi nista bilo bez Amerike. Evropu boli nesto za nas. Hvala USA