Predsjedništvo BiH sutra o ugovoru za modernizaciju puteva u FBiH

S
SRNA
1.12.2015. u 17:30
0
8
Predsjedništvo BiH sutra o ugovoru za modernizaciju puteva u FBiH
0
Predsjedništvo BiH sutra o ugovoru za modernizaciju puteva u FBiH Foto: Arhiv/Klix.ba
Predsjedništvo BiH razmatrat će sutra Prijedlog odluke o prihvatanju sporazuma i određivanje potpisnika za Ugovor o finansiranju između BiH i Evropske investicione banke za modernizaciju puteva u Federaciji BiH (FBiH).
Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o prihvatanju sporazuma i određivanje potpisnika za Sporazum između BiH i Vlade Bjelorusije o ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih pasoša i Sporazum između Savjeta ministara BiH i Vlade Kine o ukidanju viza za nosioce diplomatskih pasoša, službenih pasoša i pasoša za javne poslove.

Pred članovima Predsjedništva BiH naći će se i Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma između Savjeta ministara BiH i Vlade Azerbejdžana o saradnji u zaštiti od prirodnih i civilizacijskih katastrofa , najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Na dnevnom redu je i davanje odobrenja za zaključivanje Memoranduma o razumijevanju između Centralne izborne komisije BiH i misije Organizacije za bezbjednost i saradnju u BiH.


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: