Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacki portal "www.24matins.de/topnews" kaze, da ce se veceras u 19.00h sastati g.Merkel sa trojicom iz BIH, a kao "priprema" za sastanak naredne sedmice u Sofiji na temu "Zapadni Balkan". U kratkom tekstu se navodi, da BIH i Kosovo nemaju izgleda da postanu clanice EU u dogledno vrijeme. Zato zelim bh.trojci sve ono sto oni zele bh.gradjanima: sve najgore!
Redovne plate idu li idu idu li idu uuuuuuuuu ☔️☔️☔️☔️☔️
Predsjedništvo BiH= UZP
kako se sad sva trojica lijepo slažu i imaju zajedničku kad sutra moraju kod mame na raport
pa sutra idu kod angelice
A sta cemo sa aktivnostima u procesima migrantske integracije u BIH
Mislite o aktivnostima u procesu udaljavanja BiH od članstva u EU?
Treba vam dati jedan crni dildo na taj stol pa da o njemu sutra vazdan raspravljate... kakvi vi i integracije, zahrdjali ne moze zenu da integrise a ne drzavu u EU...