Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radmanovicu gdje ti je subara. Kome ti lazes i pravdas svoju guzovacu u radu protiv drzave koja te placa.Tvoj sef Dodo ce ti dati maksuz pesces kao dobrom i vrijednom rusitelju BiH. Jedino u Bosni imamo tri predsjednika to ti je troglavo dijete koje misli svako svojom glavom a jedno tijelo i tako svu energiju potrosise ubjedujuci jedi druge kuda da krenu a do tada svi cekaju iz njih u redu. Kada se vi dogovorite mnogi ce zavrsiti svoj zivot cekajuci u tom istom redu. stoga treba napraviti javni zahtjev MIJENJAMO TROGLAVOG ZA JEDNOGLAVOG PREDSJEDNIKA BIH.
ahaa, a u tih 95% spada povecanje plata guzonjama, sve vrste beneficija guzonjama, a onih 5% sto nas jebe su pitanja o sitnoj boraniji, narodu kao veseloj ekipi... majku im!
Dogovori se oko 95%, ali onih 5% nas jebe :)