Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve same kockaste face i rumeni obrazi!
mi u nasoj drzavi vec vidimo pozitivne ucinke, samim sukobom sa korupcijom i kriminalom! predsjednistvo bi trebalo biti pozitivno sa trenutnom situacijom ukoliko i sami nisi ucesnici u nelegalnim djelima
Koalicioni partneri Izetbegovic i Komsic tesko da su ista doprinijeli ovom sastanku, a i Radmanovic, predsjednistvo nam je smijesno... Lagumdzija je srecom veliki diplomata pa nas izvlaci na ovakvim sastancima.
ajd ne laprdaj, čuj Lagandžija veliki diplomata, ono dno dna
Kako Izetbegovic voli reći za sebe da je pravnik, neka onda objasni sebi prije svega, kako se odlukom vlade može mijenjati zakon? Neka objasni, kad već ima obraza spominjati borce, zašto je vlada koju je vodila SDA ostavila više od 100 miliona KM duga prema borcima koje je vlada koju vodi SDP vratila.
ajd ne laprdaj
mogu samo zamisliti kako bi drzava procjetala da se struktura predsjednistva izmjeni i da se pohapse svi koji imaju veze za kriminalom i korupcijom!!!
Идеалисто.
Strašne su i opasne tvrdnje predsjednika SDA da je predloženi model rješenja predstavnika EU usmjeren protiv bošnjačkog naroda. Ne smije se dopustiti pokušaj manipulacije bošnjačkim narodom koje, koristeći se lažima, SDA nastoji sukobiti sa EU. On mora objasniti stvarne razloge brutalnog napada, ne samo na EU, nego i na budućnost BiH koja je vrlo neizvjesna ukoliko se ostvari namjera SDA da zaustavi put Bosne i Hercegovine u EU i NATO.
ajd ne laprdaj