Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko hinjo izdajnicka. Hoces li sada Hrvatsku i Srbiju po prstima? Kucko Bakirova.
Vječito samo tražite pomoć, ali zato uvijek znate nešto pričati protiv Hrvatske i proglašavati nekakve pobjede nad Hrvatskom. Nesposobni ste da ugasite požare niti nemate sa čime.
aj i ti i hrvatska.kida ste vi nešto sposobni.svi upliću prste u BiH dobro smo ikako živi.gledajte svoja posla.
Ne vjeruj Sejdi ni kad gori
Moje misljenje je da je ovaj pozar u Jablanici kao i neblagovremene kupovine vakcina te afere respiratori jasno ogolilo nesposobnost bosnjackog rukovodstva da zastiti narod u kriznim situacijama a da nemoli saglasnost ovog ili onog.Sto nepomogoste bosnjackim kantonima da kupe po jedan helikopter za gasenje,umjesto kupovine skupocjenih sluzbenih automobila i drugih pogodnosti za koje ste se saglasili kod donosenja Zakona.Dzaferovic i Komsic mole ko mala djeca da im neko nesta odobri ili pomogne.
Proglasite vanredno stanje od prirodne nesreće,Dodika u zatvor,i zatražite međunarodnu pomoć i platite.
SRAMOTA NESPOSOBNJAKOVICI.DA IMATE IMALO MORALA DA DATE OSTAVKE. PRIJE IZBORA PRICATE O PRINCIPIMA I MORALU BAGRO A KASNIJE PLJACKATE NAROD NA SVE MOGUCE NACINE.
odgovor je stigao : molit ćemo za vas !
ovo su problemi kojima se bavi naše predsjedništvo???? pa ovo treba da bude na nivou lokalne zajednice gdje se problem desava....
banana država
...hajde Schmitd,hvataj se kante HAHAHAHAHAHAHAH...pa ovo je stvarno zalosno.
Čiko, onaj se udara...
Prosi bijedo muslimanska, prosi kada te bog nizasta nije svorio samo sadaka, i kmecanje, krepi stoko nesposobna
Her Shmit legendo reci him, dolazim da pomognem ma licno ba, dajte mi vatrogasnu opremu koju imate i ja cu da gasim. Kad vidis da vatrogasne opreme nema jer su ovi na slici sve pohapali, onda pitaj GDJE JE OPREMA GDJE SU KAMIONI GDJE SU AVIONI
Stvarno sramota , mi na cesti da gledamo kako se nase glavonje voze u najskupljim autima i to auta u kojima se ne voze presjednici ni 10 puta jacih zemalja a ovamo vatrogasna vozila stara po 50 godina , u zdrastvu isto tako znaci nemamo osnovne stvari u drzavi koje su potrebne ali bitno je da se smjeste guzice u najskuplji Audi .SRAMOTA VELIKA ..!!
Izbacili krnje iz naslova poslije anonimnog poziva
Крња Босна пред распадом, само се још чека да Хрвати прогласе Херцег - Босну, а онда тунтле и мунтле могу свирати ...
ima li išta da možete sami jadovi jedni... osim naravno da kradete...