Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj koje sranje oko ovog 09.01. zar o ovome treba uopće raspravljati unatoč odluci Ustavnog suda.Predsjedništvo svojom raspravom i uvrštavanjem ovog pitanja na dnevni red i samo krši odluku Suda o kojoj apsolutno nema rasprave, jer jasno je da nikakve državne institucije ne mogu uzeti učešće u ovom pitanju zbog spomenute odluke, od kojeg Dodik na silu pokušava da napravi galimatijasa.Pa nemojte ljudi da vas sve pokupi SIPA.
KADA VAS SAMO VIDIM TAKO NA OKUPU STO ZADNJIH 25 GODINA UGNJETAVATE OVAJ NAROD I PLJACKATE MAJKE MI DOLAZIM NA IDEJU DA KUPIM SNAJPER NA CRNO I DA VAS CEKAM I KOKAM JEDNOG PO JEDNOG TOLIKO VAS MRZIM MARVO JEDNA ZLOCINACKA
Mi smo problem jer ne umijemo da zamrznemo odnose sa Srbijom pa da vidimo kako ce onda u EU. i sve sto ovaj dodole radi iza sveg stoji Srbija. otud vjetar puse a on bi bio manji od zrna.Dakle, zamrznuti odnose sa Srbijom a sa srpskim narodom niposto jer dodik laze narodima je dosta svega. Drugo, imamo ustav i zakone ali ih ne koristimo! Vidite kako je podvio rep i dovukao se u Sarajevo. Svaka cast Bajrovicu koji je to jedini shvatio
nema se sta diskutovati oko tog jer se zna da svak ko krsi ustav bice kaznjen. to treba da kaze izetbegovic ali on nema nule od savjetnika koji ga svaki put krivo nagovre. nesposobnjakovici. isto kao sto su ga nagovrili na onu glupost u srebrenici da dozvoli da onaj dodje pa se onda jos morao njemu izvinjavati. pih
Najveća prevara koju je Dodik uradio je to što je uvjerio narod da bez njega nema Republike Srpske i da je svaki napad na njega napad na RS i na Srbe. Tako je spriječio svaku kritiku i osigurao jednoumlje. Bakira kritikuju Bošnjaci, pljuju ga, ali Dodik je napravio tako da se svaka kritika njegove pljačke doživi kao napad na cijeli srpski narod ili kao izdaja srpstva i niko od Srba ga ne smije kritikovati. Tako osigurava vladavinu od 10 godina kao defakto diktator.
sta se ima o tome raspravljati kada nije ustavno obiljezavanje 9. januara. do kada vise narode dragi?
3 DEBILA !
fuj, djeco idite u inostranstvo, ucite jezike, citajte...
https://giphy.com/gifs/29WDqgjoX8H4I
naranđasto zlo je izgubilo kompas.
Tako je Bakire... drzava ispred svega... nazalost nemamo puno politicara koji drzavu stavljaju ispred svega...
Sve se ovo lomi preko grbace gradzana cijele BiH koji placaju cijenu poganog dejtonskog ustroja drzave.Stoga se mora naci pod hitno novo rjesenje za BiH u kojoj ce se tacno definirati ko je ko i zasta je ko.Isto tako treba pod hitno zaustaviti dvolicni stav BG koji priznaju samo ono sto oni misle da treba a sve drugo nista ne valja niti ko sta bolje zna(primjer ovaj Haradinaj i nas Oric)koje je oslobodio najveci sud na svijetu a BG bi i to da stavi pod svoju sapu.
Ne kontam zašto su uopšte dozvolili da se slavi 1. mart i 9. januar to oboje treba ukinuti. Zna se kada je dan BiH a to je 25 decembar. I tada su dva povoda za slavlje Dan Državnosti i Božić. Samo kad bih se dokopao predsjedništva ovo bih prvo promijenio.
Dragi Bože koji je to cirkus od države. Za ove troglodite na vlasti, za ovu marvu što godinama jebe narod ne postoji adekvatan izraz. Ustvari tako izgleda i treba biti. Ne kaže se džaba kakav narod takva vlast.
Vodja naroda A daje prijedlog. Vodja naroda B se protivi. Narodi A i B zbuljeni. Pametne ljude boli neka stvar.
svim dobrim ljudima pravoslavne vjere zelim mirne i sretne trenutke da bar na trenutak ukljuce mozgove i ne zanimaju se ovim lopovima koji se sprdaju s narodom