Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raspustit OS!
Svakako objaviti da znamo i ako je ko kriv ime i prezime
Pozdrav Bosno , jeli se razglasilo da je američki prijesjednik Tramp čestitao Hašimu Tačiju za dan drzavnosti Kosova .Čudime da ni u jednim novinama srpske nacionalnosti ne objavljuju.Štoli ?
Novine nemaju nacionalnost B92: Tramp čestitao Tačiju nezavisnost: Slavili smo zlato, FIFA http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=02&dd=16&nav_category=640&nav_id=1231202
...ovdje su jedino kičma, obraz & pamet neustavni. ostalo sve go "legalista".
Ko vas šta pita,nebitni ste
kako se vjesto bave efemernim i irevelantnim i banalnim i nadasve trivijalnim stvarima samo da bi sacuvali vlast, novac, podjelu u torove i da bi pobjegli od krivicnog zakona, izdaje drzave i rusenja Ustava RiBiH i tako izbjegli od zatvora BANDO
ima li neko da bi sa mnom koji milion uzeo
znači oni koji su i donijeli ovu neustavnu odluku i oni protiv kojih su podnesene krivične prijave razmatrat će da li je bilo nezakonitosti u njihovom radu. puhni israfile, ništa ne čekaj.
Mozak ispran propagandom... Ne smiju vam ni reći da je sve urađeno po zakonu...
Bake opet baca prašinu u oči narodu kako bi on mirno sjedio na minderu i smisljao novu prevaru sa bratom Dodom ..... smijesno
ne znam ni cemu sluze te OS kad su one sprdnja..oruzije i sve ostalo je lose,nisu u stanju svoje kasarne odbraniti...a kao drugo rat nam ne prijeti okruzeni smo NATO-om... a unutar BIH niko ne moze zapoceti neki rat da to ne dozvole velike sile..koje ce opet dati oruzije jer se nema cime ratovati sve po 20+ godina staro
shvatite bosnjaci moji najvici nasi dusmani su srbi iz bosne i hercegovine.vazda i uvjemk upamtite
Tacnije iz Republike Srpske, ja se izvinjavam na ispravci.
Znaš li da nema izbora nagodinu bez novog izbornog zakona? Ne u Mostaru već nikako? Ukrsti s Rezolucijom EP od juče (federalizacija) pa ćeš vidjeti gdje priča završava... Samo se vi tucite sa Srbima, a Hercegovci dolaze po svoje.
referendum na nivou BiH za ukidanje OS! samo.deponuju stranacke.idiote i trose.budjetske pare.
Sut bolan erotika!
"...predsjednici SDP-a, DF-a i GS-a Nermin Nikšić, Željko Komšić i Reuf Bajrović podnijeli su Tužilaštvu BiH krivičnu prijavu protiv kompletnog zapovjednog lanca Oružanih snaga BiH. "
Posla Klix sam od sebe. Elem SDA nigdje ni na vidiku. Došlo vrijeme da se ljevičari više zauzimaju za BiH nego desničari.
@RagibUzoriti Lože vas bez potrebe. Bilo sve po zakonu. Naravno, cenzura radi svoje pa ne smiju to ni javiti... Proguglaj malo, nije sve na kliksu.
Rado Srbin ide u vojnike,dva ga vuku a trojica tuku.Neko ipak strazu cuva da nas vetar ne oduva.Zato priznaj pa cu biti blazi ko te ljubi dok sam ja na strazi?