Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Troglavo predsjedništvo...bilo bi me stid ovako sjediti ukrug,biva da se niko ne ljuti...!!!
Prije će Kosovo ući u EU nego mi, a vas trojicu nabijem.
Domaći izdajnici u službi okupatora.
od priprema su usvojili jedino kupovinu novih vozila da se vozikaju sa njima
Amandman broj 3 na Ugovor iz 2008. se sad razmatra?
Tito je umro u 3:05 u 3:06 mi smo vec bili u govnima
Jugoslavija je i sa Titom bila pred ekonomskim kolapsom, samo što je narod živio u uvjerenju da je sve super i parazitirao na računu države.
zar vam treba i za ovo sjednica, pa imate upitnik na koji treba odgovoriti i sta je sporno? mamu vam uhljebljenu bitno je ciji ce i ko ce za to pare uzet...bem ti bih i glupi narod
Tuba vazelina i plivadon
Joj sad kad se ova tri lopova pripreme za pitanja pa kad krenu odgovore pisat ima Europa da nas izbrise totalno sa Mape. Mamu vam lopovsku vi se samo mozete pripremit i dogovarat kad je pljackat i jebavat narod jer je vama u interesu a ostalo nista od toga.
200000 uposlenih u drzavi / 3000 pitanja ~= 67 osoba da odgovore na JEDNO pitanje.
Nabacili su i kompjutere.
"o pripremama" ahahahaahahahahahahah mi znamo da ste nesposobni ali sa ovim ste definitivno dokazali koliko ste NESPOSOBNI... mogu misliti sta na zapadu misle o nama.........