Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednistvo BIH zeli da nasa domovina bankrotira kako su krenuli sa svojim neradom. Plate znaju uzeti a posao ne obavljaju.
E moj Komsicu, ti si grobar ove drzave a ne patriota. Najvazniji dio posla nece da odradi na vrijeme.
Opstrukcionisti na djelu...
Mandat predsjednistva BiH se moze opisati ovako - putovanja, davanje izjava i bez ikakvih postignutih rezultata.
Zasto bi se Zeljko brinuo za to, ima covjek obaveza...valja stranku napraviti, a i ova dvojca pravo sposobna jedan notorni alkos a ovaj drugi nez ni da li sam zna pertle zavezat, a i sta smo dr naucili od njih, nista osim poziranja nisu ni ucinili za ovaj period
Veoma odgovorno od strane predsjednistva, oni drugacije i ne znaju !
ocito da je neradnicima iz predsjednistva cilj da se stanje u drzavi jos vise uslozi i napravi haos jedino su za to i sposobni, nazalost zbog njihovih poteza na kraju ce samo gradjani da ispastaju, jer oni su dobro napunili svoje dzepove
Joj jesu neozbiljni ovi predsjednici. Kućni savjet je njihov politički domet, a mjesna zajednica ambicija.
Ma oni jednostavno nista ne rade i primaju platurine !!I Boze sacuvaj !!
Šta se drugo može očekivati od ova tri nehl***vca nego da nerade svoj posao.
Prosto me sramota da ova tri nesposobnjakovića nisu u stanju bilo šta odraditi, idioti, a uredno primaju platu za svoj nerad svaki mjesec i to od po nekoliko hiljada maraka, a da ne ulazimo u to koliko pokradoše! Fuj!
predsjednistvo bih u ovom sastavu i nije sposobno za nista drugo osim da prave blokade i da se medjusobno prepucavaju a ono sto bi trebali raditi i za sto primaju ogromne plate izgleda da im nije prioritet
Kako da bude sposobno kada svaki od njih nekako voze na svoju stranu ,nigdje nikakvog dogovora.Samim tim izbjegacaju da se jednostavno ukljuce u rijesavanje nekakvih problema koji se i njih doticu !
Sta ocekivati od predsjednistva,,kada u kojem sjede jedan sto je za Veliku Srbiju,drugi sto je za islamsku fildzan drzavicu,i treci koji jos nije skontao za sta je,* sa onavkom inteligencijom mislim da nece nikada ni skontati.
Sta drugo ocekivati od troglave azdaje koje samo putuje i slika se???
Mala skupina kriminalaca koji kada se ne radi o njihovim dzepovima,apsolutno ne rade nista.