Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽELJNA GUZICA VLASTI
Sad će Bošnjaci da pljuju Bakira i Denisa, a Srbi i Hrvati neće riječ reći o Ivaniću i Čaviću, e moj bošnjo, pamet u glavu i počni se poštovati, dok to ne uradiš niko drugi neće.
Ložiš nije prava riječ :D
hehe na SDA, Bakir je tu važan faktor
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eh gledajuci sliku cetvorke dodje mi zlo, muka, uh....
e bogami ima da se dobro nazvizdi...
Mozda ce da unaprijedi ekologiju grada:)
realno,ko će drugi.....neki anonimus
jadna nam je majka. ja bježim iz ove nebuloze od države-odbijam da budem budala.
Penis Pizdich
#cqici Ne znam za Denisa, ali ti si očigledno nepismen/a, i to je činjenica. :D Inače ne znam se piše odvojeno. I ne znam koji je fazob ovdje, koga god da se predloži za bilo koju funkciju dolazi do negodovanja, a niko ne daje konkretna rješenja i imena ljudi za pozicije. Najlakse je kritikovati, a niko od vas ne poduzima ništa da bi se stanje promijenilo.
Bakir IZetbegović je načinio grešku koja će ga skupo koštati iz razloga što je nakon smrti Tihića ugušio njegovu struju i postavlja sebi odane kadrove uglavnom Sarajlije..Na vrijeme su se tu ušlepali Asim Sarajlić i Amir ZUkić,a čovjek koji je bio uz Tihića i koji je među jačim političarima u SDA Adil Osmanović je delegat u skupštini RS-a..
ohohoooo Bake druže kada ćemo proteste organizovati...uskoro gubiš tron pa bi trebao na vrijeme da se saberemo...ova put idemo Illmihalima i kasidama i ilahijama na državne institucije jer prošli put sa bakljama je bilo previše plamena...ima nas jo narkomana pa eto insallah da se okupimo ...
pa y3bote.. ko ovoga buljookog gabora predlozi za "precednika vlade",.. popi5am mu se na izbor...
Ma bravo. Lik koji bukvalno samo prespava mandat .
EVO KONAČNO ZLATNIH KAŠIKA!BIRALI STE SAD GLADUJTE I DA VIŠE NITKO NE IDE NA PRSVJEDE.
šta drugo nego familijarni klan ....
Tanak si ti Bakire za Predsjednostvo, nisi ni dovoljno skolovan diplomirani arhitekta, ako si jedva zavrsio fax kao tvoja supruga svaka cast, a daleko dogurao stela ti je cudo. Mladem je doktor ekonomije covjek ima skolu, a Mladen magistar. Bakir je diplomirao, magistrirao, doktorirao prevaru, kranje naroda eh tu si za desetku covjece.
Vladace dok je stele naravno i takvi kao ti, ako je tebi divan, krasan odlicno, meni nije ja ga ocima gledati ne mogu niti moje misljenje moze neko promjeniti. A sta sam i gdje studirala i na kojem univerzitetu bitno je da sam skolovanija Bakira..... A to se prizna u EU....
balije bagro prodana imal ko ista konkretno protiv Denisa osim ljubomore i sda?
To ti sad kao argument?nick? Pa glupane sto ralzoga za nick a sda svakako ne podnosim neg se radi o Denisu usput tip mr. diplomacije ne samo arhit. sigurno 100% regularan.. Pokusaj opet