Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UHAPSITE DODIKA!
Meni je ovih SDA licemjera dosta.Sta ste cekali dvije sedmice oboica?. Sad kao vi neki spasioci.Neradnici jedni,da ste se kako mogli ugradit da zaradite jos koju marku od gasenja pozara,davno bi nasli rjesenje.
Zipa Dzaferbega vec uveliko spreman da preda poziciju sefu Bakiru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krivicne sa svih strana za dodu, idemo !!
Samo dok Tadic dobije pravosnaznu suspenziju, onda ce biti veselo. Takodje doticnu prvu privesti da odgovara za svoj rad, odnosno za nerad.
Talijan..tako je i poplašen govorio !😎
Ovaj načelnik Jablanice ustvari treba tužiti njih , muslimanski dvojac u Predsjedništvu .
Predsjedništvo bez Dodika je samo Sda kadar
gori li kod covica
Dodo je takvu reakciju i čekao i dobio što je htio
J.bo šu*ka ljudski bi bilo pomoci Hercegovini.
Ne kaže se predsjedništvo nego 2 člana ili komšo iđafer tako
Ja i?
Kad Burletu bude trebao helikopter da gasi pozar po rs-u , neka poljevaju kantom iz helikoptera vlade rs
Ja ne mogu da vjerujem koliko ljudi se uopšte ne razumije u sistem institucija BiH. Druže, ova dva kiklopa mogu da odluče da li helikopteri OS mogu da polete i pomognu gašenje požara. Ne bi smjeli poletjeti samo kad bi Dodik uložio veto, što on u ovom slučaju sigurno ne bi uradio pa kakvo god da mi imali mišljenje o njemu. Ovo što se radi je toliko jeftino huškanje da će ovakvi krkani kao ova dvojica sa slike i njima slični izprovocirati totalni raspad države a ne Dodik.
Ma kakvi bez Dodika, sad ce Komsoglu da se oglasi kako su 2 Dodika bila (video duplo) i da su obojica sve potpisala. Daklem, 4 potpisa ZA i niko protiv
Federacija kupi probkleti helikopter i gasimo. Kada plane suma kod.divljaka pusyimo ih nek se cvrlje. Kad jentrebalo vaditi divljake.iz poplava svi su dosli. Znaci nema.ljudskosti ni dijaloga sa divljacima.
Dva teletabisa! Samo saopstenja, a bez krmka nemogu ni na pauzu za cigaru.
Njega jedino u Zenicu zatvoriti, svugdje njegovi zatvori, samo Zenica u kolektiv sa rajom
Mogli su i sami da odobre da OSBiH-e pomognu, ali im treba drame i podizanja cijene sebi. Koja dva licemjera. Navikli ste da vam se politicari razvlace po sudovima, zato me ovo i ne cudi.
А шта би са хеликоптером, појела маца. Ово је медијска патка, каква кривична пријава кад човек има имунитет. И ово је пут да се одблокирају институције. Какво спиновање вести🤣😂🤣👍
Dobra Ines ko dobar dan. Ja sam samo slike gledao ništa nisam pročitao.