Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nisu svi bili komunisti, bili su antifašisti..." "Ne želimo da se zbog dvojice, trojice ili petorice ljudi koji su nosili partizansku uniformu i izvršili eventualni zločin, jedna velika i časna pobjeda i borba negira."
kamenjar, bezveze komentarises. Vi ustase ste bagra.
@ante k HaHaHa kad smjestiš čovjeka u logorski apartman ,mučiš ga i likvidiraš onda se to zove eventualni zločin.
Kako neće bujati neofašizam kada Srbi kažu samo smo mi bili antifašisti a Crnogosrci to su Srbi, Hrvati neće ni da priznaju da su bili u večini antifašisti, Bošnjake neće ni da priznaju u antifašiste nego ih obavezno svrstaju u Handžar diviziju. Slovence i Makedonce niko ni ne spomnje kao antifašiste. Da izvineš tako ti je to kod onih ''tamo negdje na Balkanu''.
Ne pomaze tu nikakva istina.Treba poćeti sa motkama a završiti kao 45'-te.Nikako drugačije.
Nije dzaba Tito ostavio nerazvijenu zapadnu Hercegovinu. Znao je da je to leglo ustasoida, sto su oni u ovom ratu i dokazali, a i jos dokazuju
HRVATIMA NEČE PROLETETI OVA PATKA
Ovaj ublehas, ko ga ne zna, covjek bi i pomislio da je ozbiljan. Pocetkom 90-tih organizovao je mitinge podrske JNA. A mostarci imaju najbolji naziv za nekoga kao Sead: filandra. To je onaj "pjevac" na vrhu odzaka koji se "okrece kako vjetar puse".
Seade, ne seri! Jesu li ti ovo diktirali oni iz Centra za "mir i multietničku sAradnju"?
Udri vango djede štapom sve su to uhljebi.
Tesko ce to ici moj Seade jaki su majku im fasisticku..
Ono sto sada obecavaju za izbore imali smo besplatno u socijalizmu!!
Eto ko vodi računa o pobijenim fratri ma i biskupu Mišiću, dok praljkovci vode računa samo o naslijeđu propalog UZP-u i čekaju ko nad pregaženim šćenetom da uskrsne.
Šta je uopšte fažizam, nisam bio na času kad se to učilo, ali iz životnog iskustva, to je kad ti neko kožu odera braneći te od drugog.
Fasizam na djelu Slika: https://pbs.twimg.com/media/DVNNha4XcAAt8Fm.jpg Djeca u skoli u hercegovini drze zastavu tzv. Herceg Bosne, poster sa slikom Praljka na kojem pise Heroj, pokazuju nacisticki simbol, a iznad table slika haske sestorke.