Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina je jedina drzava u svijetu kojoj je Turska dozvolila slobodnu trgovinu bez poreza!!
@Bulevar cilj Turske je povezivanje Bosne sa Sandzakom
@kenjalo itekako da zna pogotovo sad kad ovo krece http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/115555/srpski_mediji_grme_nastavlja_se_cijepenje_srbije_iza_sulejmana_ugljanina_stoje_britanci_i_milo_djukanovic.html
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poznavajući situaciju, turski a i ostali muslimanski političari preskaču Džaferovića i Komšoglua, te se direktno obraćuju Izetbegoviću.
ja brka kroz ovakve kimsinica mirsada pisa
A zavalit ce nas turci prve, cim ih neko malo jaci nagazi!
Ova budala ni sa kim ne kontaktira nego sa Turcima i Arapima..
Nešto mi se čudno ,,smijuhe'' ???
Nadamo se
sklapanje poslova i razvijanje biznisa i dobrih odnosa sa svm drzavama samo moze doprinijeti boljem zivotu gradjana,samo isfrustrirani nacizmom nabijeni idioti mogu blatiti ekonomske saveze izmedju zemalja,uglavnom nema cijepanja BiH pa bio ugovor sa turskom,arabijom,engleskom ili zimbaveom u pitanju!
Bravo Bakire!!! Ti nesto i uradis dok ove prodane duse samo laprdaju.
@ZEMEDAMS1973 Jest brate,dogovori donaciju za iftare na otvorenom i koristi priliku za SDA promociju
Znači El Bake
moze li ista bez jbne turske
@Bulevarupornosti Jebo ti citav fekalistan mrtvu majku, sestru i zenu
Po ulaganju u BiH Turska nikad nije među prvih pet država,o kakvih milijardu dolara ovi pričaju?
@Pupak2 https://stav.ba/koliko-smo-nezahvalni-turski-milioni-koje-ne-ubrajamo-u-investicije/
@SaDrineSelam Neću ni da čitam ovo što podmećeš,u naslovu piše milioni a ovde u tekstu o milijardama riječ
Dodje jedan predsjednik skupstine Turske da prisustvuje na iftaru u Livnu i to na otvorenom, a jedan ateista i komunista Niksic nikada da posjeti Bosnjake povratnike vec siri mrznju i sve sto je Bosnjacko. I takav da vodi Bosnjake i BIH ! Izdjanik koji pravi neku malu Jugoslaviju samo tamo gdje su Bosnjaci vecina!
@Mamre Znači Bošnjak po tebi može da bude samo musliman?
@Mamre to je nebitno.
Vidi Baketove face na slici, ko lik iz crtanog, hoce rijet facijalnim isharetom- Ne znam cime sam ovo zasluzio, uzimam vas lopatom!
Vidim ateisti i komunisti iz SDPa i ostalih pederskih stranaka se odma jave kada vide Tursku. Bosnjaci vole Tursku i Turska voli Bosnjake. Tako pederi stranke Niksica i Kojovica drzite se ateista da ako vam sta pomognu