Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora se izvinjavati zbog američko izraelskih akcija. ISIL je USA organizacija
Ovi zaboravili kako je Gadafi završio?!🤔
Treba samo paziti da neko kod nas ne napravi sɹanje,.... nemojte misliti da oni ne bi.
Meni ovo smrdi na inside job (kao 11.9), Putin je to vec uradio kad je srusio zgrade i optuzio Cecene i onda razvalio Ceceniju. Ovi su vrlo vjerovatno zrtveno jagnje...jer da ima neki terorista barem 2% mozdane celije nebi se pustio uhvatiti ziv. Ovdje u ovoj prici nesto debelo ne stima.
Terorizam je nastao jos davno u francuskoj revoluciji kada se prvi puta i pominje. Nastao je kao bunt gradjana koji su takvim mjerama pritiskali vladu da smeksa vladinu okrutnost prema gradjanima. Kasnije se terorizam nastavio koristiti u akcijama protiv vlasti. Medjutim danas je terorizam degradiran kao pojava i postao je glavni alat drzava i obavjestajnih sluzbi za utjerivanje straha gradjanima i za politicke ciljeve.
...ili bilo koga ko ima neko političko sranje na agendi
Treba pronaći one koji su im dali novac da ubijaju
ma znaju ko je eko rusi ih bomrarduju svu struju im poisključivali