Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ce mi slika biti pozadina na telefonu. 😂😂😂
SLOVENIJA HVALA NA POBJEDI SINOC!! 🇸🇮🇸🇮🇸🇮 Ps. I meni hahahhahah
@888 Sloveniji svaka cast no ti kugo is sa moga komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mora se priznati da mu kapa odlicno stoji :DDDDDDD . Rodjeni Siptar :DDDDDDDDD.
Kako seješ tako žanješ, Alekaandre Veliki, prccccc!
Derviš style 😂
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... E baš mu dobro stoji.
Armagedon počeo..Slovenija prvak u košarci...isto kao da Jamaika bude prva u slalomu..:P
Armagedon počeo..Slovenija prvak u košarci...isto kao da Jamaika bude prva u slalomu..:P
Dobar je ovaj šljantić, uporan u uvjeravanju samog sebe da je Kosovo još u Srbiji, ili možda i RS... e moj šljantiću, da si samo ti, nego vas takvih ima da te bog sačuva!
originalni siptar
Hahaha pi*ousti..... ovo je vrh nadrealizma
danas sam citao jedan intervju sto je vucko dao serbskim novinama: "nemojmo bre da se vratimo 300 godina nazad i da zivimo u ta doba jer cemo onda videti koliko je serbije bilo tada". izgleda polako ali sigurno vucko izvlaci serbiju iz mitologije, to je dobro da i oni pocnu jednom ziveti bre normalno u realnost. vucko samo napred bice tesko na pocetku ali sve ce se sleci i to je u dobrobit same serbije.
lijepo mu stoji nema sta, mada nije zasluzio da nosi albansko-ilirsko-pelazgo PLIS. ako procesljate malo literaturu koja pripada Antici vidjecete da mnogi velikani antike nose taj isti PLIS. PLIS na stranu ali pogledajte vi rijecnik jednog "predsednika" jadna je ova bosna a i hercegovina bome.
Koliko je meni poznato, ovo je Acin brat blizanac iz Mitrovice Vučići Džemaili :)
Bošnjaci katolici i Bošnjaci pravoslavci su osuđeni u Hagu! Svi treba da znaju da su Bošnjaci GENOCIDAN narod!
Chivsa none khaurine😂
Ja zaista Kucica u boljem izdanju nisam nikad vidio kao sto je na ovoj fotki
Vidju CALIMERO , nepravda kmeeee:))
našo se neki smrad Šantič , i to bosanski pravoslavac iz RSa da spašava obraz Srba, ko bi drugi nego bosanska ulizica srbima na Kosovu