Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kaže neko kako su Hrvati iz Hrvatske bolji od ovih domaćih. Ma sve je to UZP, jedan prikriveni i jedan otkriveni.
Mi nemamo Hrvate. Mi imamo separatističke katolibane koji žele biti Hrvati.
poseren ti se u rucak danasnji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Daleko ste vi od EU, komsije nase! To vam samo pise na dresu, al to je ko kad ja obucem dres na kojem pise Messi... Nit igram za Barcelonu ni znam igrat, al eto pise, osjecam se bolje pa makar zato i platio
balijo mi i jesmo legitimno za tebe Barcelona,nastranu što ti ne navijaš za nas nego za bešektaš ...
@sandej Ti si samo jedan od hercegovackih tovara.
SDA: Tražimo svoju izbornu jedinicu u Hrvatskoj. Ako može Čović, mogu i ja.
Treba pogledati istini u oči. Dijelovi BiH pod vlašću muslimana su džamahirija u kojoj vlada islamizam a muslimani iz BiH su najveći podupiratelji radikalnog islama u Europi. Najvise terorista, dragovoljaca ISIL-a po glavi stanovnika dolazi iz BiH.
To je i očekivano kad Bošnjaci glasaju za Komšića. Tim činom su Bošnjaci postali neprijatelj broj jedan Hrvatima i Hrvatskoj a Srbi su postali prijatelji i saveznici. Sad ti Armine pojedi kašu koju su skuhali tvoji u Sarajevu. Uskoro očekuj i reviziju državljanstva i žicu na granici.
Pa kad i jesi Turčin. Marš u Tursku smrade
I ovaj bi saborsku mirovinu. O jadna državo
NISI TI TURAK. VELIKA JE ETNICKA RAZLIKA IZMEDJU POTURICA I TURCINA. VI STE ONI KOJI SU POD PRISILOM PREUZELI KULTURU I RELIGIJU TURSKIH IMPERATORA A DNS VELICATE TE ZLOCINE,TE IMPERIJE. VISTE BILI SERVI I HRVATI .
Mamu ti tvoju fasisticku, podrzavas fasizasm nad hrvatima i sta ocekujes u hrvatskoj?Ti da osudis deklaraciju o pravima hrvata koju je EK prihvatila!Stvarno je neko mislio da ce hrvatska sztit na ovaj Islamski fasizam nad svojim narodom?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXDate.club
Zalosno, ko fol EU zemlja i EU standardi, nigdje tolerancije ni prema Bosnjacima ni Srbima u Hrvatskoj. Nije ni obratno bog zna kako dobro, al oni se predstavljanu kao napredna EU
Da su Bosnjaci stali uz Srbiju danas bi granica Srbije bila pred Zagrebom , a zato je Srbija sama kriva
sad bi vi bili u Anadoliji,Srbima dosta i onih kozojeba iz Sandžaka a kamo li da dobije još milion ipo poturčene sirotinje.Slobo je nudio Franji muslimane jer ih nije htio ali je Franjo znao s kojom pokotijom ima posla pa ga je odbio.Rješenje je tor kao palestince i eto im....
Jasta bi!Stali bi vi uz srbe da su vas oni htjeli!
Hrvati su ljudski otpad
LJudski otpad su oni koji su vjeru prodali!Zna se da bi tako i dijete svoje prodo
Vratite se u svoju BIH i ovdje organizujte svoj život.Prodajte imovinu ili je možete zamijeniti sa Hrvatima iz srednje BiH koji jedva čekaju da odu u Hr
Hrvati u Hrvatsku, Bošnjaci u Bosnu.
krezube kerove protjerat iz HR 😂😂😂