Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno
E moj Fadile virusu ...
@VelikaBH Fadil tesitran i nema
Zašto samo guzonje se testiraju, za koga Sebija čuvaš testove, za sitnu buraniju nema, testiraj pck ti materna
Zapota li se neko sto je Fadil Novalić na proslavi Igmana? Talovi nas povezuju...
testirali su me na moje insistiranje... Ko je slagao da se ne može izvršiti testiranje dok te korona skroz ne rasturi? Lijepo insistiraš i testirat će te.
Ako je istina što govori, onda je primjer odgovornog ponašanja. Nadam se da zaraza neće preći u bolest. Sretno.
Ključni čovjek za privredu FBiH nije testiran ODMAH?! To je za krivično gonjenje svih odgovornih za testiranja
koliko si ljudi zarazio za tih 12 dana... trebas krivicno odgovarati ti i taj glavonja direktor organizator derneka...
@jean_coek_jenna_zena Ne, krivično treba odgovarati onaj ko nije na vrijeme istestirao sve prisutne na toj proslavi
Hajde mlad je čovjek, proci ce bez problema, novalic neka se zabrine. Opet vlasti federacije skoluju njemcima kadrove, domacim uhljebima oce smanjit plaće pa ce i oni samo razljevu i krompirusu mlatit. Ja jada, ova kurona je najmanji problem
Bobila nas je sda stranka na celu Izetbegovića (junior). Snaha će nas pokopati..
ovo treba gledati kao pozitivno ovi uhljebi što su se zarazili u Konjicu sve su to oni što sjede narodu na grbači i narod im ne može ništa, ali zato korona može,neka vide kako im je narod halalio što su žderali i lokali pa im se ovako vraća.
Sto si bio predsjednik bio si! Nakon ove izjave Seka postavlja novoga!
ne brinite ima testova. Cim neko umre mi ga testiramo.
Mogu li ja insistirati da me testiraju? Kod koga se to insistira?
Na moje insistiranje = zato što sam guzonja i imam štelu
Testirali ga na njegovo insistiranje. Jesu li to testovi rezervisani samo za ove direktore? Od kada je indikacija za testiranje to što neko insistira milit ću lijepo?!
I cijela svita lkidi sa tih sastanaka je trazila testiranje, i nikom nisu odobrili..dakle, takav pozitivan je hodao okolo...
Poslovno surađujem sa firmom u kojoj je radila preminula žena. Mail firme u kojoj je radila jucer preminula zena:"Posljednjih dvanaest dana nije dolazila na posao zbog visoke temperature, pokusavajuci dobiti doktore trazeci pomoc.
Nazalost iako smo se pokusali ukljuciti I doci do bilo kakvih informacija I doktora koji bi joj pomogli, rezultata nije bilo, jucer je preminula. Izvrsena su testiranja na Corona virus I nalaz je POZITIVAN. Kontaktirali smo epidemiolosku sluzbu I sada cekamo njihove upute I eventualna testiranja." Od 13.03 niko nije bio u kontaktu sa istom.