Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni ne treba nam !
@corona72 Kome ? Vama kojih je na popisu u BiH manje od jedne trecine oko 30% ? Ali sa druge strane preko 70% gradjana BiH priznaje Kosovo kao nezavisno
@LloydOnze Treba napravit korak on i doci ovdje da idemo ka tom priznanju Kosova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi ne trebamo priznavati Kosovo sve dok na to ne pristane srpski narod u BiH (sve i da ga sama Srbija prizna). Realno, nama koji se izjasnjavamo Bosancima/Hercegovcima i Bosnjacima (pa i Hrvatima), Kosovo nista ne predstavlja u zivotu. Srbima je ono jako bitno. Priznavanjem "u inat Srbima" samo produbljujemo jaz izmedju naroda zbog stvari koja nam nista ne znaci. Ako igdje Bosnjaci i Hrvati mogu praviti ustupke Srbima u cilju relaksiranja odnosa, to je onda ovo. Najbezbolnije.
@Archer jedini razuman komentar ovdje, ali zatrpat ce te stado minusima, pa ces valjda i sam skontati da je bilo sta smisleno govoriti bosnjama (vecini!) jednako pisanju uz vjetar. mani se corava posla i fataj se dijaspore.
E gosp. Tachi , znas u kakvim smo problemima i nemoze se priznati bez koncezusa svih naroda, ali meni se čini da je nešto drugo u pitanju, da se i dalje minira Bosna i Hercegovina i da se potskusura preko BiH.
Bosna i Hercegovina želi priznati Kosovo, ali velikosrbi ne daju. Kosovo ima pravo na državu zbog srpskog terora kroz prošlost, kao i zbog ogromne većine albanskog stanovništva na Kosovu. S druge strane BiH je još više terorizirana od Srbije i velikosrpskih elemenata u BiH. Osim toga, BiH ima i tisućljetne državne i pravne temelje, tako da srpska ucijena nema nikakvu težinu, osim u glavama bolesnih ljudi.
Uvedi takse od 300% i nemoj skidati dok se ne opamete. Ova bagra razumije samo silu.
Taci, ruke su nam vezane u ratu a i u miru! Tako je svijet htio, nije do nas, napravili su nam problem i navukli ludacku kosulju!
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 43 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
Thaci - magar prej magarve!
Za ove cetalje sto vise na kliksu, samo jedno :REPUBLIKA KOSOVO! Svaka cast Albancima, oni imaju pravu recepturu za djikane, a ne ko ove nase nule od politicara!
Ovaj nas BALKAN je ko pornic nezna se ko koga vise je3e
Kiji ćeš nam hašimagu.
Ljudina je Hashim Thaci. Ima stav, a ne ko nasi lete da ostave pare cetniku koji je pucao na Sarajevo 4 godine. Mi smo narod sa pamcenjem od jucer.
Ajde svi vi koji podrzavate kosovo u kosovo kod tacia, a i ovi pekari, sto truju narod od tamo nam i jest dosla sva bagra narko dileri i ostali cigani... Po faci vam se sve vidi. Selite se u rodno kosovo ostavite se vi BiH!
@hare46 90% Bošnjaka najmanje podržava Kosovo. Ti izgleda spadaš u onih 10% koji bi radije da slušaš cecu u kasetofonu i izvinjavaš se Srbima što postoji Bosanski jezik.
Ne smije gofno doci boji se sipe i hapsane, obican narko diler i trgovac organima
Lik ocito ima muda reci sta misli.....kao sto rece za Dodika da je kopile, tako smo i mi pickice koje se nista bez dozvole drugih ne usude....
Ništa ne brini , naši će jedva dočekati da se malo kolektivno provozaju do tebe :-)
Nemojte, molimo Vas! Mu ne možemo preživjeti ovo bez Vas!