Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto je stanje pripadnicima svih naroda bilo gdje u BiH Kraljeviću svi gubimo, stvar je u tome da je nama Hrvatima od početka bilo lakše se iseljavati od drugih. HDZ jesu uhljebljeni kao I ostali, da ste vi na vlasti I vi bi al niste pa vam krivo.
Dobro poznata rezija iz coviceve teroristicke organizacije hdz...svi mi to vec dugo znamo al haj ti hajvanu “majoniziranom” čiriličaru objasni!!!
HDZ SBK najviše pruža nelegitimnim hrvatima - motivira ih za odlazak u Njemačku i Irsku posebno kada vide ko ih predstavlja u vladi. Lični interes, međusobni snošaji i pozicije bez ikakvih prethodnih referenci ugasiti će božićne svjetiljke po kojima je SBK prepoznatljiv, a od Fis-a napraviti migracijski centar.
SVE STE U PRAVU VAS SU HRVATSKO RUKOVOTSTVO DOVELO DO PROPASTI BIJEDE I ISELJAVANJA , NE ZNAM SAMO KAKO POBIJEDI HDZ U VITEZU I MILIJARDER ČOVIĆ KOJI VAM JE SVE TO I NAPRAVIO
Ajme koji pičvajz među domoljubima koji podržavaju Škoru i domoljubima koji podržavaju Kolindu. Jedni druge proglašavaju izdajnicima
Ovi HOS-ovci su najveci izdajnici Hrvata vec od 1992. god. Znamo svi na cijoj ste strani bili! Zato necete nikad vi biti glas Hrvata u BiH! Fuck off HSP, i fanovi Blaza Kraljevica!