Komentari (884)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vole nas ko Bajro mater... Gospodo dopustili ste da nam nametnu ovakvo neuredjeno drustvo i etnokratiju, zasučite rukave i napravite građansku državu i nećete imati problema
@Živčo Kako? Iz gradjanskog u plemensko društvo uz pjesmu i ubijanje smo otišli 90-ih...i nije prvi put...MENTALITET!!! Ono što vrijedi skonta o čemu se radi, pa ili svisne ovde ili ode vani.
Da nije radi simpatija prema muslimanskom bratstvu ona amerikanka nedavno pokazala Bakiru srednji prst ? U tom slučaju svi mi složno moramo BAkiru to pokazati ili će EU I SAD pokazati nama !
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Rekao čovjek istinu, možemo lajat do sutra. Mi bi sami morali da se podignemo i ugušimo vehabizam, mudžahedine pošaljemo odakle su došli i strogo suzbijamo radikalni islam prvenstveno radi naše sigurnosti. Opet ćemo mi prvi stradati, al hajd ti glupom bošnji objasni.
Pa na kakvu se sad islamofobiju svi zale? Jesu li lideri od sekularnih gradjana jedne drzave napravili radikalno suprostavljene nacionalne i religijske grupe da bi lakse vladali i pljackali? Jesu li te grupe bile dovoljno glupe da progutaju sva tri koncepta? Moze li ko osporiti da u Sarajevu dotjeranu i lijepo odjevenu djevojku moze napasti neki Arapin i ispsovati kao u sred Rijada? Je li Alijina koncepcija pocivala na necemu sto se zove Islamska deklaracija? Bosnjacima jeste najteze...
...to je tacno. Normalan narod mora da zivi sa radikalnim elementima i gleda kako njegovu djecu bez osnova optuzuju i svrstavaju u isti kos sa idiotima. To je stvarno frustrirajuce. Zar isti taj Bosnjak ne glasa za "dvojkasa" Bakira i njegove satrape? Trazili ste, gledajte... Kao i Srbi koji bjeze glavom bez obzira, zatvaraju skole i gase fakultee ali budale koje ostali mazohisticki glasaju za one koji im skidaju kozu sa ledja decenijama. Prelijepa zemlja, dobri ljudi...unisteni bespovratno.
Jos nesto...ako je ko slucajno u zabludi da se samo ceka da Srbi popuste pa da svi udjemo u NATO to je cista sizofrenija. NIkad nas nece primiti, ovo sa imovinom je samo izgovor i razlog za neko mijesanje i intervenciju sa strane. Trebaju im ti mali vjestacki generatori kriza da ih aktiviraju kad zele. Nikad oni nas sa svim ovim "novim" Ilidzancima nece pustiti unutra. Pa ne deportuju oni nama idiote da bi ih kasnije uvozili. Ko to ne vidi taj ima ogroman problem.
Pametnije je ubrzavati Euro integracije u BiH i na Balkanu, nego nagađati "šta bi bilo kad bi bilo". Siromaštvo i bijeda jesu pogodno tlo za svako ZLO, a ne nacionalni sastav. Bogata i uređena društva lakše otklanjaju bilo koji radikalizam. Fašizam u Njemačkoj 30-tih godina prošlog vijeka je nastao iz duboke ekonomske krize. Iz vremena SFRJ kada su nam dolazili siromašni turisti iz ČZ nagledali smo se svega.
Dobro je i da se ovo zna i objavi: Radi cargo avisaobracaj. Izvoze piletinu za ISIS (preko turske), a i Telgetijin zet izvozi oruzje za ISIS: https://www.rtvbn.com/367801/Tegeltijin-zet-izvozi-oruzje-iz-FBiH
Oni svi govore istinu. Napuštena Srpska i hrvatska sela postaju sela gdje su se nastanili isilovci. Navesti ću primjer poznate G. Maoče (koja se zvala Karavlasi), Ošve kod Maglaja, bivša hrvatska sela u tuzlanskoj općini gdje se vijori zastava idila..
previše se druži s Kolindom hehehe
samo da Bakir i Sebija odu malo na odmor. Svima bi svanulo. Baš nedaju mira nikom. Nije dosta što su se u ratu nabogatili preko jadnog naroda pa sad treba i da ga zlostavljaju...
Kad ti jedan kaže da si lud ništa strašno. Kad dvojica vele , jos nije problem. A kad trojica kažu , e onda se moraš zamislit.
Jebli ti mi mater
Češki pakšu.
Volim BiH, al ovo je istina. Mora se raja bosanska dignuti protiv ovog svega, ne dozvoliti arapima da nam zemlju kupuju, ukinuti SDA i majmune poput Dautovića poslat na rehabilitaciju i liječenje kompleksa. Tad imamo državu. Ovako gubimo identitet bosanca, postajemo kreteni glupi, zatucani
ZATO AKO MISLITE TAKO POD HITNO U NATO I EU PRIMITE BIH
Prvo promjenit zakon o humanim pravima: zabraniti religioznu nosnju ukapane spavacice, bjele pidjame i kapice, salove i zarove. Otvoreno raspravljati sta je Islam i sta propagira.
@EXM ISTO ZABRANITI TETOVAZE I SVE ONE NARUKVICE I LANCE KOD DRUGIH VJERA HAHA DAJ NE RISE
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Vec jeste...
nije čovjek kriv... samo prenio strahove Čehinja...
E nasli se Chesi da brane Evropu a prvi su poletjeli u zagrljaj Nacistima kad je krenuo 2. svjetski rat. Evropo, naje*em ti se matere, iz Amerike.
@bulletpro Vidim sa uvredama ste krenuli odma, veoma argumentovano. Pa i Jugoslavija je bila zrtva nacisticke Njemacke ali se narod digao i pruzio jedan od najvecih otpora u Evropi, rame uz rame sa Francuzima. Za razliku od Jugoslavije i Francuske, Cehoslovacka avijacija je bila u punom sastavu protiv Saveznika, prema tome ne bih rekao da su bas bili "zrtve".
ma JEBES MILOSA,👎👎👎👎👎😠