Komentari (531)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez Haga, Alija ce bit pejgamber ovakvim idiotima za koju godinu. SVI OBOLILI OD ISLAMA - KUGA.
Ovako je bilo u Titovo doba: Energoinvest 40.000 radnika, SIPAD 65.000, UPI 20.000, Agrokomerc 20.000, Hidrogradnja 10.000, UNIS 40.000, Zeljezara Zenica 15.000, Incel Banja Luka 15.000, Elektrobosna 3.000, Elektroprivreda BiH 10.000, SODASO 10.000, FAMOS 10.000 itd. Izvoz samo iz BiH na godisnjem nivou priblizno 20 milijardi dolara. Pod SDA vlasti: 500.000 nezaposlenih, bijela kuga, korupcija, rasprodaja fabrika nastalih u Titovo doba, nema vode u glavnom gradu, kerovi lutalice,
sad imaju Bakira i Sebiju dok borci pasu travu pred vladom. ti isti nekadasnji radnici tih firmi. Tad bili radnici sad ranjeni invalidi i ovce koje pasu travu i gledaju u SDA ko u Boga.
Žalosno i za plakati, što tih radnih mijesta nema sad? Dugo vremena je bio izgovor u nekim gradovima da su srbi otjerali sva postrojenja, što je 100% laž, pa su godinama lagali ljude i investitore da će se pokrenuti fabrike pa opet ništa. Halo prošlo je preko 20 god i mi i dalje očekujemo donacije, sramite se huligani, djecu nam po svijetu rastjeraste a ko nebi najradije bio svoj na svome da imalo nekakve normale ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Aliju na Hag. Ima li iko muda da se reactivira ova tuzbu. On je mrtav a mi se jos svadzamo kakav je bio. Hag nek odluci. Ako ga nadzu nevinog za Srebrenicu i ulogu genocida nad Bosanskim narodom, podici cemo mu spomenik veci od Statue od Liberty.
Izmetbegovic ima nesto iz rezima da mu se nije svidzalo. Mozda sto Izmetbegovica nisu drzali na Golom Otoku dozivotno.
rahmetli Alija Izetbegovic ima svoje mjesto u istoriji, A Bgm. I pokojni Josip Broz.O mrtvima sve najbolje...
Rahmetli Alija je nas dobro NAG... ZIO
I ovo je rekao https://goo.gl/jhypYW
I Tarik, i Salko, i Bake,... jedu 💩 Prosipaju neke gluposti i trpaju sebi u dzepove... kao i ono djubre iz RS-a. Samo nek je njima lijepo i dobro, a naciju ko j***e...
Kako bih volio da je stvarno preimenuju, ne sto ce nositi naziv te gnjide i najveceg zla poslije cetnika, nego zato da vam pokazu da ste jedne male gnjide bez muda. Najjaci u laprdanju po fb-u i klixu!
Kako god udarili ste, vi pogani iz SDA, na nešto od čega živite i dan danas. Ko je u sred rata društvenu imovinu pretvorio u državnu i odmah je ponudio svojim zaslužnim podrumašima, tavanašima i onim miševima iz trezora i onim miševima i mišicima koji su dangubili po inostranstvu, dok je ovdje mladost krvarila i ginula. Ko je te iste sada opljačkao i neda im da žive, a uveo novih boraca 30000 iz 2001god. Da borci iz 2001. god.
>>> ko je napravio ove silne fakultete po Bosni, pa SDA žgadija svrati do dekana, popije kahvu plati koliko treba pa i nakahvu i dobije diplomu! Čak kod nekih su nađene diplome starije po godinu dana - nego li fakultet koji ih je izdao. Ni to neznate da uradite kako valja! Vi ste, SDA-ovce, fuj, pljuc! O drugima neka komentarišu " Njihovi"!
KLASIČNO LIZANJE I UVLAČENJE U DUPE BAKIRU I SDA ZA STICNAJE BOLJE POZICIJE I ŠTO BOLJEG UHLJEBLJENJA....
Pa jesu li neki dan, na Alijin rodjendan paradirali Sarajevom kroz Titovu ulicu sa Alijinim slikama i velicali Aliju. To je nova Bosnjacka omladina o kojoj Tarik Dautovic govori. Novoj Bosnjackoj omladini bas kao i HDZ Mladezi (Tudjman Jugend) su historijski revizionizam, nacional-fasizam, uhljebarski klijentelizam, korupcija i nepotizam glavne ideologije. Vidjet cemo kako ce mladi Tarik Dautovic proci na iducim izborima, s obzirom da je na proslim osvojio 686 glasova za Opcinsko vijece SG
Nema u SDA vlastitog misljenja... tu ili mislis kako ti kazu ili si OUT... trece opcije nema. LOPOVSKA STRANKA!!!
majmune idi u Siriju gdje propadaju takvi kao ti, ekstremisti ISILa bradonje koji ubijaju sviju koji su drugačiji!
e evo da i ja iznesem lični stav - Bakire i Sarajliću vi ste teroristi!
divi mu brade hhhahaha je bo ti ja staru obrijao brkove idi vehabijo cisti govna u siriju
Jeste uradili pravi posao, uredjena drzava extra sve funkcionise kako treba, pa nemaju pametnijeg posla osim da mijenjaju imena ulica, sve vam po spisku od do redam znate vec sta, dabogda gladovali umjesto place koje niste zasluzili da primate, A TI NARODE; DIGNI SE VISE I PROCISTI SVU GAMAD DA SE MOZE ZIVJETI; POJEDINCI NEMOGU NISTA VEC SAMO MASA
aferim - to jedini put!
Prvo su naložili momka da pljuje i da se klinči oko Titove ulice. Onda su sačekali da vide kako će reagovati na to. Sad peru ruke od njega. Jadno dijete jako mlado i glupo je ušlo u politiku. Ono nije za toga- mada ni Salko-ovaj što je dobio 100 000 udaraca u glavu ne izgleda pretjerano pametan. Nekad su SDA bili Alija I, Haris S, Ejub G, Trnka K . A sad su bivši bokseri, pevači, uhljebi. Jasno da je ovo mahalska taktika koja je krajnji domet nove SDA.
@r2d2limeni Nije njega poslao Bakir da ovo izjavljuje nego je njegov klerofasisticki o lopovski otac Ferid efendija Dautovic, imam Medzlisa Islamske zajednice Sarajevo u ovo uvao i nagovorio ga. Na hutbama u Carevoj dzamiji, Tarikov otac Ferid iznosi cesto istu retoriku protiv Tita, Jugoslavije i velica Aliju i druge SDA-ovce. To je od 1990 godine ustaljena praksa ovih UDBA-sa. Za to vrijeme je pod istragom SIPA-e. Ima apartman na Bjelasnici i hostel na Bascarsiji. Jel to od plate hodze?
Taj momak nije ni jadan ni bjedan. Babo mu, pa i on neznaju šta sve imaju. Ovo je pokušaj poustašenja, najblaže rečeno, grada Sarajeva!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)