Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osnovna mjesečna plata predsjednika Ustavnog i Vrhovnog suda Republike Srpske (RS), kao i glavnog republičkog tužioca iznosit će 4.400 KM, da sjede i naprduju po cijeli bogvetni dan.
PENZIONERIMA 160KM OVIMA 4500KM ZNACI 30 PUTA VISE, PO OVOME U AUSTRIJI BI TUZIOC TREBAO IMATI 40000 EURA MJESECNU PLATU
ercegovac @ a vidi ovo:) ti alzirci su se borili protiv francuske i kad se je francuska povukla iz alzira isti ti svi alzirci potrcali su u francusku da zive :) bas je cudan covjek :)
zato je penzionerima 160 km :) bravo dodo :)