Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa realno nema veceg Turcina od Srbina
@SabahudinVelic ..od oca esada?...
OVO VAM JE DOKAZ DA SNSD SDA HDZ SDS NEMAJU PROBLEM NACIONALNOSTI KAD SE TREBA GRABITI ZA FOTELJE I FUNKCIJE JEDINI PROBLEM SDA SNSD HDZ LOPOVI IMAJU SA LJEVICOM I GRAĐANSKIM STRANKAMA ZATO UVIJEK I ZA SVA VREMENA PODRŽAVAJ I GLASAJ ZA LJEVICU I GRAĐANSKE STRANKE A TO SU SDP NAŠA STRANKA DF GS NAROD I PRAVDA SBB I NEZAVISNI... GAZI SDA SNSD HDZ NACIONALISTIČKE LOPOVE I KVAZI VJERNIKE I BORCE ZA PLJAČKU I HAPANJE ZA SVOJ DŽEP...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pomozi.ba Doniraj pozivom: 17007 17002 17001
Za početak nju pokriti a njega osunetiti pa cemo ih onda uzeti u razmatranje ;))
mogu li se ja izjasniti ko svabo ?
Super od 4 mandata u skupstini Republike Srpske koji dobijaju mosnjaci jedan dobija clanica drzavotvorne SDS koja je i pravila RS.,uskoro mosnje samo statisticka greska u organima vlasti.Vrlo mudro a ujedno nije ni losa imaju poslanici sta karindjati.
Za pare sve.
Prodali veru za večeru
BIRAJU NAM PREDSTAVNIKE, STA NAM VLASI RADE...
I vjeru i večeru - sve za mandat! Pravi papci.
Ako Komšić može biti Hrvat, mogu i ovi što god hoće.
qpress - nemože se porediti, nikako. Željko oduvjek govori precizno ko je i šta je. Tako da tu nikada nije bilo dileme. A ovi "tvoji" zanoće kao Srbi, a osvanu kao bošnjaci. Onako kako se Dodiku digne! Sve za fotelju; i vjeru i večeru!
@alejalipa92 pa kralju komšić je na Hrvatske pozicije postavljo 70 godišnje "Hrvatske" Bošnjake, ovaj cirkus ste vi pokrenuli pa evo sada, kako sam reko ja ću u Širokom uskoro biti jedan od Bošnjaka hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haha
Poljem se širi miris ljiljana.
Svi se mogu izjašnjavat kako hoće samo Željko ne može.
Realno je. Bosanci Pravoslavne vjere.. Svi smo Bosanci i hercegovci.. A vjere razne.. Ćemu Problem? U Jugi nekad nije nikad Problem to..
Daj da Nini halaknemo jednog bosanskog(bosnjackog) tornjaka, da se osjeca ko prava bosnjakinja ha ya
Kontale Bosnje da su otkrili toplu vodu, a na kraju bumerang. Sad Bosnjaka u RS ispod 5%, pametnome sve jasno.