Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog lijepo zdravlje da mu da!
Mile na aparatima
Za ovo svaka cast!
miletova mater na vibratoru...
Predsjednik nije ni toliko bitan.. Ostali članovi oni koji čitaju rezultate sa listica i oni koji upisuju te rezultate su bitniji..
Mile najviše voli kad sam sebi broji glasove, 🤣
Može li bar još jednom da Krištin brat broji glasove?
Kako ce Kordic i ekipa hdz sada pobjediti
👍👍👍
Imaju oni svoje uvlakače ali ovo će im otežati muljažu,još ovakvih zakona nije na odmet u svim sferama
Ovo je početak kraja sdasbihhdzsnsd stranke. Bilo ko drugi osim njih je dobar kao prelazna faza do novih ljudi
Još samo da uvede skenere koje pravi hrvat a ko krivi i gotova priča
nije se Dodik bezveze uznemirio drma mu se stolica nema vise varanja napokon bi mogli imati postene izbore gdje narod bira
posteni izbori napokon demokratija
Dobar Šmit, čovjek polako, ali sigurno uvodi red i čisti korov koji je rastao dugih 28 godina. Da počnemo polako da ličimo na državu sa vladavinom prava, trebace jos puno, puno vremena…
Ma šta je dobar, ovaj je bio krenuo sva prava Bošnjacima da oduzme, da nije došao O'Brien, pitao bi te ja bi li išta od ovoga uradio, lik preko Zagreba i Plenkovića ušao u BiH. Nego naš problem je što svi imamo pamćenje zlatne ribice, po pitanju svega, ne samo Schmita.
Nema nezavisnih u BiH, sve su stranački ljudi!
Priblizajemo se demokratiji
Dodik je svjestan da ovim gubi izbore i zato drami
Znači na mene je red u odbor