Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se može Djeda mraz zabraniti, može i pedifil.
NIP= Nipotizam i pedofilija
Prema Zakonu o radu, poslodavac moze otkazati ugovor o radu uposleniku zbog teze povrede radne obaveze i to bez postivanja otkaznog roka, znaci odmah u svskoj situaciji u kojoj se ne moze ocekivati od poslodavca da zadrzi takvog uposlenika. Zalosno i jadno da ministrica prica ovakve gluposti, toliko neznanje za takvo radno mjesto, da se rasplacem, trazit ce izmjenu zakona koji je sasvim jasan, samo zato sto ga ne poznaje. Ova zena je toliko stete napravila...ko je samo drzi...
Pa jednog pedofila ne možete skinut a kad su kakve teme vezane za Hrvate i Srbe komentara more stvarno se zapitamo za prve i druge u Bošnjaka
Vijece roditelja treba inicirat bojkot nastave u svim skolama KS dok ovog monstruma ne udalje od sa posla i ne dobije dozivotnu zabranu bilo kakvog kontakta sa djecom. Godpodine Kemo imate li vi sta reci ?
nemojte samo molim vas, gospoda sa klixa, podrzavati LGBT kao sto radite ako ovo osudjujete. JER JE ISTO! razvrat i nenormalno je i jedno i drugo i tacka tu nema dalje price. kad je parada bila komplet klix je bio duginih boja a sad kao protiv ste??? LGBT osobe imaju los uticaj na djecu plus sto ih usvajaju pa ista odrastaju nakaradno!
Šta ako su nastavnici LGBT, a i pedagozi?
Kako ni guzacio ovu Merimu. Prava milfaca
Ma ovdje nesto smrdi , on imao 29 ona imala 18…
Još malo i parada pedofila
Ma mozda mi nismo normalni!!!!?!!!!
DODIK NA KONGRESU DAČIĆEVOG SPS-a: "Republika Srpska je država srpskog naroda na prostoru BiH". Čekaj, zar sinoć nismo slušali Dinu na Fejku: "Kako je na ovim prostorima krenula neka pozitivna priča, dosta nam je bilo svađa..." Pa šta, Srbi su naš susjedni narod, ako nećeš biti susretljiv prema Susjedu, prema kome ćeš onda - rekao bi naš Dritan. Ista Dritanova spika će biti kroz 6 mj. i za neovisnu HB, kad se provedu svi osmorkini programi u praksi.
Vjerovatno je Konjaković i za njega rekao da je genetrski podoban??????
Mislim da bismo iz EU dobili interesantan stav u vezi ovoga.
Only in Bosnia.
Sud kod nas je, dakle, najobicnija sprdnja. Nevjerovatno!
Zar ima netko toliko lud da dozvoli da mu dijete poučava OSUĐENI pedofil ???
Otići on sam iz škole da ne bi pravio probleme puncu koji je osnivač NIP-a,onda će se malo primiriti i osvanuti na državnim jaslama nekom neprimjetnom dobro plaćenom mjestu i 4 godine će biti miran i nedodirljiv.