Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada se svi pravdaju a realno svi su zakazali.
Svi pametni kad se nešto desi.
To i jest problem ovakvi bi kod Tite tucali kamenje na golom otoku, ali problem jeste što bi i 99% danasnjih političara tucalo zajedno sa njim. Zakoni su pravili oni koji najviše vole kriminal i krađu u tome je najveći problem. Jovanki nije ni stančić ostao a ovi bi do petog kolena da obezbjede
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi ste krivi podjednako.
Cuj sutkinje jbla pleme svoje. Policija je trebala slikati zrtvu da bi Lejla Numanovic mogla donijeti presudu. Pa u sluzbenoj zabiljesci su vam napisali da je imala vidljive povrede. Jel to Sud ne vjeruje MUP-u ? Kakva ofirna i providna izvlakusa.
U BIH SU UVIJEK SVI KRIVI I NA KRAJU NIKO NIJE KRIV.
Pa zar Sud nema pravo traziti dopunu dokumentacije ? Ili ne zeli ?!
Sud , tuzilastvo i policija rak rana BiH
P O L I C I J A je umijesana, KRATKO I JASNO!
Greška je svih, saradnja suda, tužilaštva i policije treba da savršena. Sutkinja je mogla kontaktirati policiju, tužilaštvo i pitati da li ima još dokaza, ali sada se svako pravda, "čupa". Koja je svrha određivanja zabrane prilaska? Šta sprečava žrtvu da ne bude napadnuta? Neki magični zid? Ne razumijem. Žrtva treba da bude smještena u sigurnu kuću! Ako nećeš u sigurnu kuću, nisi žrtva i tačka. Jedino tako možeš biti zaštićen/a.
Realno gospođa sudijinica i policajci i sve osobe koje su uključene bile u postupak najmanje što bi trebalo biti je disciplinski kazniti. Mi smo takvo društvo u kom ne postoji prevencija stvari već isključivo kada se nešto dogodi/lo onda naučimo intervenirati zašto svaki put moramo istu grešku raditi?
Sramite se ove izjave. Sramite se svog rada. Sramite se. Ovo je pokazalo kako se svi bojite neke ublehe od 200kg s klikerom u glavi. Psihopata je živio među vama s dosijeom a vi niste mogli ništa bez slika?! Fuj
Kako si počela ispašće pokojnica kriva sto ju je idiot ubio.
Pravdaju se a uradili copy paste iz drugog slucaja, je li vam to policija copy paste?
Pa što nije ona službenim putem od policije zatražila materijalne dokaze, bilo šta pa da stane u zaštitu žene?!? Lako se sad prati i prebacivati krivicu!! Sud i Policija snose svu odgovornost, takvi propusti su doveli do strašnih posljedica, na sramotu vam!
znaci ako mene neko ubije, i to sve zabiljezi policajac, ipak ja moram doci s Ahireta da svjedocim, ne moze ovaj policajac?
SVI STE VI ISTA OLOŠ I SUD I POLICIJA I TUŽILAŠTVO. SVI STE PRIMLJENI ISTOM METODOM UNAPRIJED DOBIJENIH PITANJA I ŠTELAMA NA RODBINSKOJ I KASH OSNOVI, DOK SE NAJBOLJI STUDENTI PONIŽAVAJU PRILIKOM PRIJEMA.
Nije majka karala Muju sto se kocko vec sto ee vadio...
Tebe prvu treba smjeniti.
u julu prijavila napad iz augusta?
Bas tako stvarno smo ovce kad pusimo njihovu spiku… davno je to trebalo govnjivom motkom radtjerati