Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Zakazala hitan sastanak\". Ama zenska glavo, hitno je trebalo biti najmanje sat vremena poslije napada onog divljaka a ne dva dana poslije.
Ma ovaj lloyd je dobro glup!
Je... te i Huso i Zelimir. Dok god budes tako razmisljao i tvoju majku,zenu i sestru ce udarat ovakvi bijednici kao sto je Tasim-svinja.
Ja papaka....cuj sve Miloradi...kao da je to sada najbitnije??? wtf???
pa sta je, Meddzida se ne broji jel? nek je bitno to kako se oni zovu a ne sto nam silnici udaraju zene bez sankcija...eto ti Tasim, je li ti to ljepse ime od Zelimir?
i ja gledam, te miloradi, te zeljke, ima li huse i hase u sudu bh ili to kostunica bia ko ce biti tu?
hahahah sta je ovo sve Miloradi
Izgleda da je Dodik bio u pravu za njih...ipak su J**ARE i BABE!!!! A i to su preblage riječi za njih...
meddžida, moj idol