Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Za dom spremni" je inače krilatica koja je nastala prije nekoliko mjeseci kao rezultat kampanje Hrvatske turističke zajednice. Živimo u saadašnjosti, ne gledajmo u prošlost... Ova Čokolinda je izgleda u menopauzi, pukla je pravo...
sa njom nema se više bilo šta raspravljat ni komunikovat , do nekih novih promjena novi predsjednik Hrvatske,niti ona ima više da skim o politici da priča sa bošnjačkim predstavnicima,proklet bio ko god od bošnjaka prihvati neki razgovor sa njom,Hrvatska je neprijateljska država i tačka,gotovo,
Bogami udarite ati i muniri ladnu oblogu, bailisaće se a akija već pjan k'o crna zemlja!!! ccc... linda što pogazi cvjeće, nesretnice?!
Znamo mi da se Kolinda i Hrvatska stide svoje proslosti, zato i porucuje da je se "klonimo". Ali, ne moze se to tek tako izbrisati, svi zaklani, muceni i pobijeni civili od strane ustasa u zadnja dva rata.
Ljudima, a pogotovo majkama, koje su izgubile najmilije je uskraćena budućnost...Pametovati im da ne žive u prošlosti je isto kao posipati sol na živu ranu. Mudri predsjednici šute, portparol je jeftino zanimanje!
Mama ti se gubi u proslosti!!!!
Suprug, izgleda, jednom godišnje pristavi, ili ni jednom.
ti si se davno pogubila a pitanje je jesi li ikad i bila kako treba
krajnje je vrijeme..............
kokošlinda se gubi u sadašnjosti
KITAROVICKA KAO DA NE ZNA DA SU HRVATI I SRBI U ZADNJEM RATU U BIH UBILI VISE BOSNJAKA NEGO STO HRVATA IMA U BIH
@zastoDazastoNe Hrvata u BiH ima samo 60 000? Nijesam znao.
@SvetiJuraj Cvijece vam je poludilo, zar ste ga opet zaboravili zaliti braco? 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad je riječ o Bošnjacima onda nema proslost....Da li neko spomene ovako vezano za srbe ili hrvate kako bi reagovali onda?..... P.S. 51,5% Bošnjaci u cijeloj BiH.....pa kako god tako je :))) Pozdrav dobrim ljudima
Kolinda ugledaj se na Severinu i snimak snimi. Znas i sama da nam slike ka ova nijesu dovoljne da zavrsimo posao.
Ova se mora pod hitno dobro izje...i Inače će nešto zabrljati
Dok je Bosnjak podijeljen takvih ce izjava biti od predsjednika naroda I drzava koji hoce da uniste Bosnu I Bosnjake. Ja sam iz Mostara I meni je svaki Bosnjak/inja brat I sestra-iz Sarajeva Tuzle, Krajine, Podrinja....Mi samo mozemo da opstanemo kada smo zajedno. 1993 je najbolji primjer- u totalnom smo bili orucu, ali smo opstali I razbili HVO/HV. Zato Bosnjo voli prvo sebe I svoj narod-cuvaj svoju kulturu, vjeru I obicaje. SVAKI BOSNJAK BRAT I SESTRA.
Evo je.. Komplex za Bošnje - Kolinda +600 komentara