Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da je Sejdo odsviro svoje. kolko vidim ni baliye ga vise ne brane kao ranije. prije bi bilo po par storina komentara u njegovu zastitu samo ako se nesto ruzno o njemu napise a vidi sad. popusio si ga Sejdo, yebo si jeza u ledja kad odes sfunkcije. dobro ces se zamislit kad odlucis negdje da putujes.
Je li i njemu uputio Božićnu čestitku sa velikom džamijom i minaretom, ko što je lani slap na sve strane? Hrvatina sa dna kace. Dalabu koja je svjesno dala zegu...
uzmi ubi pa se pistolj
hebo vas bozic
Sretan Bozic svim Katolicima u Bosni i Hercegovini i ostalim po svjetu.Bericetli i hairli ko sto bi rekli Bosnjaci.:-)A i Vama Zeljko zmaju sve najbolje ko i cjeloj familiji. BiH4EVER!
cuj Sejde gurbeta. kome treba tvoja cestitka jado, idi klanjaj podnevni namaz....