Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek Silajdzic vise s pominje fasiste Rs-jer oni to jesu,jedna g=fasisticka krvolocna zvjerka izasla iz utrobe drakule,to! TRAZITE PRAVDU MUSLIMANI POD HITNO SALJITE TUZBE MEDJUNARODNOM SUDU U HAAGU I STRASBURGU,TUZITE SVE FASISTICKE HORDE KOJE SU VAM BOL NANIJELE,SVE TRAUME,ZELJU KOJU SU VAM UKRALI,KUCE KOJE SU VAM ZAPALILI,UZELI?NAJLMILIJE KOJE SU VAM UBIJALI ZVJERSKA KRVOLOCNA HORDA FASISTICKIH MANIJAKA! TUZITE SRBIJU I CETNIKE U RS,TRAZITE PRAVDU! TUZIT!!!! BOSNA4EVER!
@Ibro Taman tako. Otkako je Ceric odjebo Stranku ZagraBiH i Silajdzica posebno, ovaj se sad okrece komunistama.....do jucer ih je pljuvao....a i ovaj Savez sere - bolje je bilo da su Komsicu isli.
SDA = se sada multikulturna SBiH = su antifafisti to kako vjetar puse, jel ?