Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izjava na nivou one kad na ftv teletekstu pise da je ftv najgledanija televizija u BiH
SNSD I HDZ KRADU GLASOVE.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
#novaBiH
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
prema anketama lopuze sve iste pobjeđuju...SDA. HDZ SNSD
U qTomislavgradu, Livnu, Citluku, Stolcu .... HDZ-ovci glasali bez licnih dokumenata.
Izlaznost veca nego prije cetiri godine? Hoces reci da ste vise glzsova ukrali?
Pokojnici glasaju za HDZ pobjeda garantirana 🤣😂
Katolika u BiH ce biti samo ko penzionera za 20 godina .Pravoslavnih ce biti malo vise posto su naucili zivjeti u govnima ko stoka to je takav narod njima je svejedno imali ili nemali samo nek su cetnici na vlasti a to sto ce se djeca odseliti za Srbistan ili zapad njih to ne tangira
Hajde Blum reci nešto o nama Bošnjacima. Da već sada živimo u Državi koju kreira i handri evo 26 godina stranka SmraDovA. To je kastinska politika , politika nekoliko porodica , osmišljena na minderima i halkama uz ''superviziju'' ostarjelih MM iz Tabačkog mesdžida. A što se tiče njega prorođenoga-prestolonasljednika riđobra-GADog i njegove hanume Seke od milja El-enna pa na putu su Čaušeskua, Honekera, Sadama, Gadafija, Sadata...
možda, ali na kamenjaru 😊
jeste, ali od Citluka do Gruda :)
Kamenjarska vugla
ovo su preliminarni rezultati iz jara 😂😂😂😂😂
Nakon ovih rezultata izgleda da će zelenika da pocrveni od bruke