Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Peđa. Uz tebe smo. Drzavnicki covjek.
Bravo!
Ja lično nikom ko je pobjegao iz Bosne dok je krvarila ne bih dao ni g od glasa al eto do Bošnjaka je :)
Broj glasova NS je proporcionalan stepenu jugobaliluka i neshvatanja nacionalnog interesa Bošnjaka. Šuplja da ce oni nesto uraditi u RS je samo dobijanje na vremenu i jos veca prodaja ublehe Bošnjacima. Kompleksi su teski i jugobalije od njih ne vide dalje od svog nosa. Mogu shvatiti da neka stranka mora formalno prihvatiti LGBT prava ali onako slatko isticati to kao normalno je uvreda normalnim ljudima.
kako se samo smijulji..jebaće vas ovaj s pala garant...on pozove lift pa pobjegne ..kukavac crni koga on predstavlja i gdje>?
smeta vam kojović a ne smeta vrećo!kojović nikad nije napunio bkc....
Idete stopama svih drugih partija koje jašu jedne te iste opetovano.
Cestitke Pedji
Zasto škilji na ovo jedno oko. I trebao bi malo biti uredniji
SDA opstaje na tome što ih se podcjenjuje. Trenutno su skoncentrisani na SDP i tamo razvaljuju, a vrlo je zanimljivo što njih ne diraju. Ili su ih ostavili za deserta.
Ja njemu ne bih dao da mi OVCE na Vlasicu cuva. P.s. Ne mislim nikog omalovazavat, jer mislim da bi njemu svaku "trecu vuk pojeo".
E divi mu face i ciničnog smijeha 🤣🤣
Što bi se u narodu reklo ŠINAVLA
Jel ovog onaj Smajić otreso od pod na sjednici hahaha
Komedija! U Bosni svi dozivotni predsjednici. To kad jednom pusti korjenje, gotovo je.
ovaj i zeljka cvijanovic su tu negdje, pojavom , nastupom i spolom ...