Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do danas nisam vjerovao da predsjednici stranaka znaju šta je ostavka... Treba nekad i prihvatiti greške i propuste, a ne gurati ih pod tepih. Respect za Peđu.
pa sve bolja od bolje vijesti
Bezidijan, slab i izgubljen. Ostavka logicna. Ukako je Mostar i donekle Bogica.. uzas. RIP
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne slazem se u mnogo stvari s tobom ali svaka cast barem imas karakter. Nije ko Irma (šalila sam se) Baralija ni obraza ni karaktera ni casti. Svaka cast Peđa.
kuia kad zaslini na pare nece se tako lako otkacit
NS je postala stranka auticnih baba iz FGR kuca koje zive u oblacime i misle da je ovo Svedska
Ne znam šta je Baralija komentarisala za gradonačelnicu Sa, ali me i je ova Benjamina baš odlična za sada
Ovaj bi svoga oca prodao za kutiju cigara... politicari nemaju dusu a laz smatrju istinom.
Pa ti kojovicu kako si dosao samo si napravio Raskol gdje god si djelovao . vise si pogodovao HDZ ju nego Drzžvi BiH
Dobra odluka. ne treba SDA mafiji i nepismenim bošnjacima davati argument da je srbin u vrhu liberalne stranke.
kandidiraj se kao musliman, za clana predsjednistva - pa ce i hrvati i srbi glasati za tebe !
Al te Irma naguzi dobro
jeli moguće.evo sad ćemo plakati.
Ako iko sjebe Nasu stranku, to ce biti ambiciozna Irmica...nesto slicno kao sto je napravio Lagumdzija sa SDP-om i evo do sd ne mogu da se oporave...samo ce to Irmica mnogo brze da sjebe i devastira (pocela je sa Mostarom i malverzacijama oko izbora gradonacelnika), tako da se oni kao stranka nikada vise nece oporaviti...pitanje je ko je kupio i za koliko love si se dala
Zao mi je Koje, ja sm svim srcem navijao za njega, jer je lik jedn od rijetkih postenih u toj septickoj jami...covjek nije mogao da zonglira sa ovim politickim partnerima (Niksic, Konakovic), sd kad se Irmica prikljucila, covjek digao ruke...
u današnjem vremenu bavljenje politikom je gubitak vremena. čak i život danas ima istu dimenziju.
Sad kad navale zeleni štakori ko korona, u borbi za graDŽansku i protiv antifašizma, nema više PeDŽe da izvadi karu da ih umlati. 'ta će Irmica, dobra za gossip tekstove u žutoj štampi, napraviće od nje Sekin afž pristojnu seljanku do kraja mandata.
Selima za predsjednika
Isti laka
Sabina nova predsjednica
Puče i trojka
Ma džaba im sve, oni su izgubili glasače, nema tu pomoći. Ne zna se ko je odvratniji tu. Kome smo mi omogućavali da fino živi od naših glasova… pa kakav danak naivnosti.
Zato dajemo glasove BOkiru i bas nam je super! Mrs!
@titinjaran ja u životu nisam dala glas Bakiru. Mrš ti, majmune!