Komentari (474)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupis glasove od bosnjaka i bosanaca i dajes im hdzu u kljucnom gradu
Fali ti samo Dino Konakovic, on je podrzavao dole Našu Stranku u kampanji i Irmu i Bosku Cavar. Haram vam bilo svima!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡
Prvo Falatar, sada ovo. Na Falatara su se mogli vaditi na neiskustvo, ali su se sada do koske raskrinkali. Koliko vas HDZ plaća za ove podvale i za vašu "dosljednost"?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Niste vi paša bili suzdržani, vi ste glasali za HDZ. I to ste sigurno naplatili dobro, naredni period će pokazati cijenu koju ste odredili . Provaljeni ste. Idete na deponiju kao i SBB...
Upravo obrnuto, bili principijelni i nisu dozvolili da ih usisa SDA. Zasto SDA nije htjela da se odrekne svog kandidata i podrzi nekog iz gradjanske opcije, ako su iskreni i zele promjene.
kaže ja snosim "odgovornost" - jok moja rahmetli tetka..... ti si završio karijeru pele
Neka ga Dino poljubi u dupe.
Poserem ti se na stranku i clanove stranke...
Prodat ćete tako i krv naših sehida
Dosljedno i s karakterom.Nema surovanja sa etnonacionalistima.Dokazali ste da ste jedina gradjanska opcija u BiH.
Naša stranka i služi samo da se bošnjački glasovi stave u službu hrvatske i srpske politike prema BiH .
Da bog da ti zemlja kosti izmetala
Sram te bilo, ne zbog glasanja samog, tu borbu je hdz davno dobio nego zbog javnog priznanja da iz sarajeva kreirate sudbinu ljudima dole.
Ja kad sam glasao za Nasu stranku nisam ni zelio Guzina za gradonacelnika, a ni Kordica da se razumijemo
Nisi ti toliko bitan da preuzimas odgovornost! Baralija i ova druga ce posebno snositi odgovornost za ovo danas, a ti ces tek posebno skupa da DJ-em!
Ove "građanske" su kukavičija jaja ubačena među naivne Bošnjake. Ne lijepe se na to ni Srbi ni Hrvati. Samo su zasmrdili u Federaciji. I da bude još strašnije - na čelu im je srbočetnik. E, moji Bošnjaci! Koliko još genocida moramo doživjeti da bismo se pameti dozvali!?
oj koliko ograničenih razmišljanja, zašto glasati za sda ili hdz? pravi čovjek bi se razočarao da su glasale za pomemute stranke, a ne obratno -_- kojs je razlika između hdz i sda?
Ne znas, zato ne pametuj
Licemjeri jedno pričaju a drugo rade, Jako dobro osmišljeno da se hinjski osujeti promjena vlasti koja 12 godina uzurpira ustavom zagarantovano pravo Mostaraca na glasanje. Laku noć Mostarci vidimo se za 4 godine
Jesam Bosnjak, ali brate koji ste vi nacionalisti ne mogu vjerovati, pa nista se ne bi promijenilo i da je Guzin gradonacelnik, shvatite da su jednaki HDZu
Mrs
Kazu da ova neutralna ne bi glasala ni za ovu haverku iz klupe da je bila u bubnju....ovjerili su to promicatelji europskih vrijednosti lepo
HB blok se svrstao uz Gruicica (negatora genocida) u Srebrenici i osovinu Dodik Covic (koja rusi RBIH) u Mostaru. Da su htjeli biti neutralni mogli su ne ziaci na zibore kao NIP. Ne oni su namjerno izasli na izbore da se pridruze osovini Dodik-Covic. Ja mislim da su ovim definitivno popusili u BIH. Ostaje da se SDA mafija razmontira i dovede neko posten i civilizovan,, na primjer Platforma za progres.